Ledöbbent a műsorvezető: ezért lépett vissza az énekesnő a Megasztártól

„Tényleg ilyet csináltál, komolyan?” – Nem hitt a fülének Hevesi Tamás.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.26.
Wolf Kati Megasztár anyaság

Meglepő dolgot árult el Wolf Kati a karrierje kapcsán Hevesi Tamásnak az énekes podcastjában. A Szerelem, miért múlsz? című sláger előadója ugyanis bevallotta: az utolsó pillanatban lépett vissza a Megasztártól.

293A8716
Wolf Kati az utolsó pillanatban lépett vissza a Megasztártól

„A Megasztárban évekkel ezelőtt én is majdnem elindultam. Ott voltam a válogatókon, bekerültem volna az élő show-ba, és ott fölálltam és eljöttem, mert hirtelen rájöttem, hogy még nincs gyerekem, és ha ez most elindul, akkor...”
– magyarázza az énekesnő, a műsorvezető pedig a hallottak kapcsán nem találja a szavakat:
„Tényleg? Ilyet csináltál, komolyan?”

Majd így folytatja Kati:
„Igen, és akkor mondtam, hogy én akkor inkább szülni akarok előbb! Már szerződést írtunk volna alá, és akkor beszéltek velünk, hogy gondoljuk végig, mert meg fog bolondulni az életünk! És én akkor már nagyon-nagyon szerettem volna gyereket, és akkor így hirtelen az a kép volt előttem, hogy így eltűnik az, hogy én anya leszek, és az sokkal rémisztőbb volt!”

Az énekesnő akkor az anyaságot választotta: Janka és Luca büszke édesanyja, ugyanakkor később énekesnőként is befutott. 2011-ben Wolf Kati képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a Szerelem, miért múlsz? cím s láger magyar–angol változatával, a What About My Dreams?-szel. 

 

Ha tetszett a fenti részlet, nézd meg a teljes adást!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás