RETRO RÁDIÓ

Idén ősszel visszatér a Megasztár, itt vannak a legfontosabb részletek!

Szenzációs bejelentés, itt vannak a legfontosabb részletek!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.22.
Módosítva: 2024.02.22.
Megasztár TV2 Till Attila rekordnyeremény jelentkezés

Rendhagyó formában, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stanchev és Till Attila, hogy több mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a legendás Megasztár!

40 millió forintos rekordnyereménnyel tér vissza a TV2 képernyőjére a Megasztár (Fotó: TV2)

Nem túlzás azt állítani, hogy a Megasztár megváltoztatta a magyar zenei piacot. 2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat, és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog! Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brandje.

„Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetséggel és érzelemmel. Hála a csapatunknak most ez az álom valóra válik. Alig várom!” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója.

A műsort természetesen a mai kor igényeire szabják és megújítják, sőt a nyereménnyel is szintet lép a csatorna. A Megasztár történetének eddigi legnagyobb nyereményét kapja a győztes: 40 millió forintot, dalfelvételt egy világhírű Los Angeles-i stúdióban, és egy videóklipet!

Az énekes tehetségkutató első győztese Tóth Vera volt, a nézettségi sikereken felbuzdulva pedig jöttek egymás után az évadok, és a műsorban feltűnt tehetségek mára a magyar zenei élet megkerülhetetlen szereplői lettek! Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi győztesként kerültek ki a műsorból, és azóta telt házas koncertek, díjnyertes albumok, videóklipek, nemzetközi fellépések vannak mögöttük! És nem csak a győztesek karrierje ívelt felfelé, hiszen – a teljesség igénye nélkül – Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Dér Heni, Kökény Attila, Puskás Peti és Gáspár Laci mindannyian a Megasztárban lettek országosan ismertek és építettek karriert a műsor után.
„Számomra sorsfordító élmény volt a Megasztár! Olyan lehetőséget kaptam ettől a műsortól 20 évvel ezelőtt, ami tényleg megváltoztatta az életem” – mondta Molnár Ferenc Caramel. Hozzátette: hisz benne, hogy ez a sikeres formátum 2024-ben is óriási lehetőséget jelenthet a tehetséges fiataloknak.

40 millió forint, dalfelvétel egy világhírű Los Angeles-i stúdióban, és egy videóklip: ez mind a tiéd lehet! Ha elmúltál 18 éves, KATTINTS IDE és jelentkezz most!

 

 

Ezeket olvastad már?
Brutálszexi: Levetkőzött az Exatlon szuperdögös sztárja, bámulatos a látvány

Brutálszexi: Levetkőzött az Exatlon szuperdögös sztárja, bámulatos a látvány

Baukó Éva bikinire vetkőzött, eláll a szavunk az álomtestétől

Baukó Éva bikinire vetkőzött, eláll a szavunk az álomtestétől

Megdöbbentő kép került elő Majka múltjából, ez tényleg ő lenne?

Megdöbbentő kép került elő Majka múltjából, ez tényleg ő lenne?

Tombol a szerelem: Balogh Edina és Szabó Simon forró csókkal koronázták meg a naplementét – Fotó

Tombol a szerelem: Balogh Edina és Szabó Simon forró csókkal koronázták meg a naplementét – Fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás