Házasság első látásra: „Mindkettőnk számára meglepetés volt” – a véletlen hozta össze a két exet

Erre egyikük sem számított, de a mosolyuk mindent elárul.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.26.
Házasság első látásra János Andris meglepetés

Egyszerre izgalmas kísérlet és idén tavasszal hat héten át napról napra százezreket képernyő elé ültető reality a Házasság első látásra. A TV2 tavaszi sikerműsora hat, szakemberek által kiválasztott és összeállított házaspár intenzív párkapcsolati kalandját követi végig a felek műsorba történő jelentkezésétől kezdve az anyakönyvvezető előtti első találkozáson át a nászútig és a komoly megpróbáltatásokig, no meg a műsor végi kérdésig: hogyan tovább, együtt vagy külön?

 

A műsor egyik különleges párja Nelli és János volt, a két fél 50-en túl vágott bele a kísérletbe, mely nem kevés feszültséget hozott számukra, igaz, végül a feleség a válás mellett döntött. A másik, harmonikusnak nehezen nevezhető pár, Petra és Andris közül utóbbi már a hathetes kísérlet alatt Hildától kezdve Encin át Bogiig több más feleségnél is bepróbálkozott... Petra és Andris kapcsolata végül a kitűzött hathetes próbát sem állta ki, eldurvult viszonyuk idő előtt tönkrement. Bár azóta mintha Petra és Andris kibékült volna, s utóbbi közös fotóval jelezte, hogy megszerezte Nelli telefonszámát is, végül a véletlen egészen furcsa találkozást generált...

„Volt aztán meglepetés. Egyrészt ezen a héten már 3-szor áztam »sz@rrá«, másrészt nagy meglepetés volt Rózsavölgyi Jánossal találkozni egy zárt körű rendezvényen, ahol mindketten dolgoztunk”
– írta Instagram-oldalán Andris, aki Loving Arms néven lemezlovasként, zenei előadóként dolgozik. Bár a két egykori férjet a műsor vége óta ritkán lehetett együtt látni, ha egyáltalán lehetett (!), most szemmel láthatóan örültek egymás társaságának, mosolyogva pózoltak a kamerába.

A nagy találkozásról nem csak Andris, de János is megemlékezett a közösségi oldalán. Utóbbi ezt írta a Facebook-oldalán: „Első közös rendezvényünk, ami mindkettőnk számára meglepetés volt...”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás