Rácz Jenőnek fontos, hogy egyensúlyban legyen az élete





Kislánya születése óta rengeteget változott a sztárséf élete. Rácz Jenő elmondta, hogy az élete minden területén igyekszik arra törekedni, hogy egyensúlyban legyen.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.03.27.
Módosítva: 2024.03.27.
Rácz Jenőék munka család egyensúly

Rácz Jenő nemcsak sztárséf és étteremtulajdonos, hanem férj és édesapa is egyben, amit néha bizony nehéz összehangolni. Azonban úgy tűnik, neki mégis sikerül a két felét az életének egyensúlyban tartani.

Rácz Jenő és felesége
Rácz Jenő ügyel arra, hogy élete minden pontja megfelelő figyelmet kapjon. (Fotó: Szabolcs László)

„Több mint három éve versenynyomás van rajtam, úgy építettem fel az életemet, hogy legyen időm a számomra fontos dolgokra. Kamilla születése után még inkább igyekeztem ügyelni erre” – kezdte a sztárséf, aki azt is elmondta, hogy az elején kevesebbet aludt, hiszen mint korábban is elmondta, kiveszi a részét kislánya körüli teendőkből, mellette pedig a munkában is lelkiismeretesen helyt kellett állnia.

Így a mai napig ügyel arra, hogy figyelmét gondosan megossza az otthoni teendők és a családi élet között. De hogyan csinálja?

Azt kell mondjam, hogy a balansz az, amire figyelek. Ha úgy érzem, az éttermekre kell jobban odafigyelnem, akkor több időt töltök munkával, ha pedig 3-4 nap után úgy érzem, nem vagyok a családommal elég időt, akkor arra igyekszem fókuszálni

 – mondta Rácz Jenő, aki azt is kiemelte, hogy a házassága is ennek köszönheti azt a kiegyensúlyozottságot és harmóniát, amit akár a követői is látnak a képeken.

Rácz Jenő nagyon sokat tanult kislányától

Egy gyermek születése megváltoztatja a szülők életét, és nemcsak a mindennapokat, hanem a világlátásukat is. Ezzel Rácz Jenő sincs másként, elmondta, hogy csak ámul a csodán, akit kislányának nevezhet.

„Csodálatos látni, hogy fejlődik, és napról napra okosabb lesz. Rengeteget tanultam tőle, látva, hogy felfedezi a világot maga körül, és örül olyan apró dolgoknak, amik mellett mi csak elrohanunk. Ráébresztett, hogy érdemes lelassítani és megállni, hogy a hétköznapi varázslatokat észre vegyem” – zárta a beszélgetést Rácz Jenő.





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás