Nagyon nagy baj lehet: aggasztó jeleket szúrtak ki a kis Sarolta hercegnő karján





Nagyobb lehet a baj, mint gondoltuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.11.
Módosítva: 2024.03.11.
katalin hercegné Sarolta hercegnő Vilmos herceg

Ahogyan arról már a Metropol is beszámolt, Katalin hercegnének hasi műtéten kellett átesnie. Vilmos herceg felesége jelenleg lábadozik, és az orvosok elrendelték, hogy húsvétig ne álljon újra munkába, addig ugyanis pihennie kell. Éppen ezért azóta nem is vállalt nyilvános munkákat, szerepléseket, ugyanakkor a palota megnyugtatta az alattvalókat, hogy a gyógyulás jó ütemben halad, és nincs semmi gond. Katalint azonban mostanában sok dolog nyomasztja, és ez nehezítheti a felépülést. Károly király rákos, így férjének fel kell készülnie arra, hogy idő előtt veszi át a trónt. Emellett nagybátyja bekerült a Big Brotherbe, és számos családi titkot kikotyoghat a nyilvánosság előtt. Ezek nem segítenek abban, hogy a hercegné mielőtt felgyógyuljon. 

katalin hercegné, walesi hercegné, kate middleton
Katalin már gyógyul Fotó: Metropol

Most volt a nemzetközi nőnap, amit az angolok anyák napjaként ünnepelnek. Ennek alkalmából Katalin hercegné kitett egy fotót, amelyen ő és három gyönyörű gyermeke mosolyognak. A képről azt mondták, hogy friss, az alattvalók pedig nagyon megörültek. Ez volt az első olyan alkalom a hasi műtétje óta ugyanis, amelyből kiderült, hogy milyen állapotban is van tulajdonképpen. Sajnos azonban ahogyan a szakértők megvizsgálták a képet, megkongatták a vészharangokat.





 

Sok sebből vérzik a fotó

A szakértők szerint retusált képről lehet szó, és elemenként vágták össze a szereplőket. Ez egyfelől látható a kis Lajos ujjain, ahogyan ugyanis a széket fogja, több ujja is eltűnt. Az igazán  nagy problémát azonban a kis Sarolta karjánál fedezték fel. Itt ugyanis feltűnik, hogy édesanyja karja oda lehet illesztve, így tehát a fotó nem tűnik valósnak. Megindultak a találgatások, és sokan most azt gondolják, hogy Katalin olyan beteg, hogy egy közös fotót sem tudtak összeállítani a gyerekekkel – írja a Mirror

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás