Alig van, akinek kiöntheti a szívét Katalin hercegné!





Hiába van csodás családja, sok millió rajongója, néha a trónörökös felesége is magányos. Meghan­nel megromlott a kapcsolatuk, és azóta nem talált új női szövetségesre a rokonai között Katalin hercegné. Az édesanyjának, a húgának és a régi barátnőinek sírja ki magát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.10.
Módosítva: 2024.03.10.
királyi család Katalin és Vilmos beszélgetés

Nehéz elhinni, de igaz: a Katalin hercegnének alig van bizalmasa. Me­ghan­nel, amióta Harry felesége, egyre kevésbé találták meg a közös hangot, és a sussexi pár távozásával végképp elszakadtak egymástól, pedig barátságnak ígérkezett a kapcsolatuk.

HOT Katalin hercegnének alig van, akinek elsírhatja a bánatát, csak az édesanyjának, a húgának és a régi barátnőinek teszi ezt  METROPOL
Katalin hercegné és Meghan eltávolodtak egymástól (Fotó: Visionhaus/Getty Images)

A királyi családban létezni magányosságot is jelent, és Erzsébet királynő halála óta Katalinnak nincs a közelében olyan nő, akiben megbízhat

– árulta el Jennie Bond királyi szakértő a GB Newsnak, majd hozzátette: Annak idején Diána és Fergie folyton együtt voltak, segítettek egymásnak kiengedni a gőzt. Katalinnak nem adatott meg ilyen nőrokon.

Meghitt beszélgetésekre vágyik

A sógornők kapcsolatának megromlása Meghan esküvőjén kezdődött egy apró és ostoba vitával Sarolta koszorúslányruhája miatt. Attól fogva a sussexi hercegné ellenségessé vált, amit Katalin igazi csapásként élt meg, mivel elvesztette azt, akivel egész életükben barátnők lehettek volna. Másokat viszont szerencsére sikerült örökre megtartania.
Elsöprő népszerűségének az a legfőbb oka, hogy az ellenállhatatlanul vonzó személyisége miatt mindenki szeret a közelében lenni magyarázta Bond, majd megjegyezte:

Most, hogy lábadozik a hasi műtétje után, az édesanyja, Carole naponta felkeresi, akárcsak a húga, Pippa. De az aggódó szerettei helyett Katalin néha szívesebben pletykál a régi barátnőivel.

Mielőtt bekerült a királyi családba, mély barátságot ápolt néhány iskolatársnőjével, akik tinikorától ismerik, így ma is tudják, hogyan vidíthatják fel egy meghitt beszélgetéssel.

HOT Katalin hercegnének alig van, akinek elsírhatja a bánatát, csak az édesanyjának, a húgának és a régi barátnőinek teszi ezt  METROPOL
Katalin hercegné néha szívesebben pletykál a régi barátnőivel (Fotó: Profimedia)

Vilmos Katalin hercegné mellett áll

A férje a jelenlegi helyzetben a munkája helyett inkább a lábadozó feleségéről és a gyerekeikről való gondoskodást gyakorolja. Végre van idejük egymásra és a csemetéiket érintő fontos kérdések megvitatására is. Csak abban nem értenek egyet, hogy bentlakásos vagy bejáró, illetve egynemű vagy koedukált iskolába járassák-e később a gyerekeiket. Vilmos a bentlakásos etoni fiúiskolába küldené Györgyöt, mivel maga is oda járt. A felesége viszont nem rajong az egynemű magániskolákért: annak idején gyűlölte a berk­shire-i lányiskolát, ahol sokszor bántották a társai. A szülei végül átíratták a koedukált Marlborough Col­lege-­ba, ahol már jól érezte magát.

Katalin szíve megszakadna, ha György hasonló szenvedéseken menne át, ráadásul túlzottan hiányozna neki, ha hetekig nem látná

– mondta egy forrás az In Touch Week­ly­nek, majd hozzátette:

Több iskolát is felkerestek Vilmossal, Katalin régi iskoláját kétszer is, ami azt jelzi, hogy Györgyöt inkább oda küldenék. Követhetné őt Sarolta és Lajos, ahogy általános iskolába most is mind ugyanoda, a Lambrook­ba járnak.

HOT Katalin hercegnének alig van, akinek elsírhatja a bánatát, csak az édesanyjának, a húgának és a régi barátnőinek teszi ezt  METROPOL
Vilmos a bentlakásos etoni fiúiskolába küldené Györgyöt (Fotó: Profimedia)

Virág, habfürdő, sorozat

Amíg Katalin hercegné otthon gyógyul, mindent az ő egészségi állapotának és kényelmének rendelnek alá. A ház tele van a kedvenc virágaival, a kedvenc ételeivel, valamint puha takarókkal és párnákkal. Mindenki az ő kedvét keresi.

A gyerekei vicces sztorikkal szórakoztatják, teát és levest főznek neki, Vilmos habfürdőt készít

– mesélte egy bennfentes a Daily Mailnek, aki elárulta:

Katalin élvezi ezt a váratlan szünetet: végre van ideje olvasni és nézni a kedvenc sorozatait.

HOT Katalin hercegnének alig van, akinek elsírhatja a bánatát, csak az édesanyjának, a húgának és a régi barátnőinek teszi ezt  METROPOL
A gyerekei vicces sztorikkal szórakoztatják (Fotó: PA/Northfoto)

Barátnőkből rokonok

Diana Spencer és Sarah Fer­gu­son unokatestvérekként már kiskorukban barátnők voltak. Néhány év különbséggel házasodtak be a királyi családba: miután Diana 1981-ben hozzáment Károlyhoz, bemutatta Fergie-t a sógorának, Andrásnak. York hercege és hercegnéje 1986-ban mondták ki az igent. Mindkét házasság válással végződött, ám Di és Fergie barátsága megmaradt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás