Félelmetes sérülésből lábadozik Fekete Laci fia

Sérülése óta folyamatosan a gyógyulásra koncentrált az erősember. Fekete Laci fia, Miki már odáig jutott, hogy egy nagyobb kővel próbált megbirkózni.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.03.05.
Módosítva: 2024.03.05.
Fekete Miki Achilles-ín gyógyulás

Fekete Miklós szintén olyan erősember, mint édesapja. Még októberben jelentette be, hogy egy hatalmas traktorkerék emelése közben elszakadt az Achilles-ina egy edzés során. A szerencsének és a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően, hamar a gyógyulás útjára lépett. Korábban a Borsnak büszkén mesélte, hogy még az orvosait is meglepte azzal, hogy milyen gyorsan gyógyul a sérülése.

Fekete Miklós és Tari Ádám
Fekete Miklós a sérülése miatt sem akarta abbahagyni az edzést Fotó: Fekete Miklós

„Az orvosok is meglepődtek, hogy mennyire gyorsan gyógyulok. Nem voltam összetörve, sőt folyamatosan feszegettem volna a határaimat. Már az elejétől levettem a merevítőmet, és nagyon óvatosan mozgattam a lábamat. Egyedül a mozgás volt nehéz, hiszen folyamatosan jöttem-mentem a forgatások miatt. A legnehezebb talán az edzés hiánya volt, ezért a közeli edzőterembe is lementem, mert annyira hiányzott, hogy azzal álmodtam” – mesélte a Borsnak az erősember, aki azt is kihangsúlyozta, hogy a gyógytornát is becsülettel végzi. 

Fekete Miklós
Nem bírta tovább Fekete Miklós, meg kellett emelnie egy nehezebb követ
Fotó: Instagram/Fekete Miklós

Már a nehéz kövekhez is visszatért Fekete Miklós

Mikinek láthatóan egyre jobban van a lába, bár korábban már sikerült elhagynia a mankót, de akkor még a nehéz súlyok emelésétől óva intették orvosai. Nemrég azonban a sportember saját YouTube-csatornáján is megmutatta, hogyan néz ki most az operáció helye. Sőt, már a komolyabb edzéshez is visszatérhetett.

Na nézzük meg a kőgolyókat, mert már nagyon izgatottan várnak rám. Ezer éve nem láttam őket! Ugye ez a 100 kilós golyó, sérülés előtt erre még ránézni sem akartam, mert minek. Szerintem ez lesz, ami vissza fog rángatni engem a kőgolyók világába” – mondta a videójában az erős emelő, aki még egy 150 kilósat is megpróbálta megemelni. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás