Félelmetes sérülésből lábadozik Fekete Laci fia





Sérülése óta folyamatosan a gyógyulásra koncentrált az erősember. Fekete Laci fia, Miki már odáig jutott, hogy egy nagyobb kővel próbált megbirkózni.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.03.05.
Módosítva: 2024.03.05.
Fekete Miki Achilles-ín gyógyulás

Fekete Miklós szintén olyan erősember, mint édesapja. Még októberben jelentette be, hogy egy hatalmas traktorkerék emelése közben elszakadt az Achilles-ina egy edzés során. A szerencsének és a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően, hamar a gyógyulás útjára lépett. Korábban a Borsnak büszkén mesélte, hogy még az orvosait is meglepte azzal, hogy milyen gyorsan gyógyul a sérülése.

Fekete Miklós és Tari Ádám
Fekete Miklós a sérülése miatt sem akarta abbahagyni az edzést Fotó: Fekete Miklós

„Az orvosok is meglepődtek, hogy mennyire gyorsan gyógyulok. Nem voltam összetörve, sőt folyamatosan feszegettem volna a határaimat. Már az elejétől levettem a merevítőmet, és nagyon óvatosan mozgattam a lábamat. Egyedül a mozgás volt nehéz, hiszen folyamatosan jöttem-mentem a forgatások miatt. A legnehezebb talán az edzés hiánya volt, ezért a közeli edzőterembe is lementem, mert annyira hiányzott, hogy azzal álmodtam” – mesélte a Borsnak az erősember, aki azt is kihangsúlyozta, hogy a gyógytornát is becsülettel végzi. 

Fekete Miklós
Nem bírta tovább Fekete Miklós, meg kellett emelnie egy nehezebb követ
Fotó: Instagram/Fekete Miklós

Már a nehéz kövekhez is visszatért Fekete Miklós

Mikinek láthatóan egyre jobban van a lába, bár korábban már sikerült elhagynia a mankót, de akkor még a nehéz súlyok emelésétől óva intették orvosai. Nemrég azonban a sportember saját YouTube-csatornáján is megmutatta, hogyan néz ki most az operáció helye. Sőt, már a komolyabb edzéshez is visszatérhetett.

Na nézzük meg a kőgolyókat, mert már nagyon izgatottan várnak rám. Ezer éve nem láttam őket! Ugye ez a 100 kilós golyó, sérülés előtt erre még ránézni sem akartam, mert minek. Szerintem ez lesz, ami vissza fog rángatni engem a kőgolyók világába” – mondta a videójában az erős emelő, aki még egy 150 kilósat is megpróbálta megemelni. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás