Elképesztő HBO-sorozatban kapott szerepet Fekete Laci fia, itt vannak a részletek





Fekete Miklós jelenleg az erős emberek legerőssebbike szerte a világon. Erre az erőre pedig nagy szüksége is volt nemrég, valahol Románia vadregényes tájain.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.06.10.
Fekete Laci műsor reality HBO

Hamarosan egy formabontó, a valóságshowk világával szinte minden elemében szakító műsorral jelentkezik az HBO. A híd már a szereplőválogatás alatt furcsa fordulattal operált, hiszen a játékosjelölteknek nem árulták el, hogy pontosan miről is van szó. Így a játék menetével és céljával csak akkor ismerkedhettek meg, amikor konkrétan megérkeztek a kaland helyszínéül szolgáló tó partjára.

Fekete Miklós a vállán cipeli az öles hidelemeket... Fotó: HBO

A 16 játékos között akadnak színészek, mesteremberek, modellek és sportolók is. A karakterek böngészése közben akadt meg a szemünk Fekete Miklóson, aki Fekete Laci fia és nem mellesleg világ legerősebb embere cím regnáló birtokosa.

Metropol: A Híd egy igen különleges formátum, ennél fogva a szereplőválogatás sem volt éppen hétköznapi. Mesélj erről!

Fekete Miklós: Életem legfurcsább castingja volt. Képzeld el, hogy ott ülsz egy ablak nélküli kis szobában és folyamatosan olyan kérdéseket tesznek fel, amikre leginkább csak ennyit tudsz válaszolni: "Ezt miért kérdezi?". Természetesen erre a kérdésre sosem kapsz választ, mindig csak annyit hogy majd megtudod ha eljön az ideje. Egyszerre volt félelmetes és izgalmas. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, hajtott a kíváncsiság. Tudni akartam, hogy miféle műsor lesz ez.

 Egészen a forgatás napjáig annyit tudtam meg, hogy külföldre utazom és nem leszek egyedül.


Metropol: Miért mondtál igent valamire, amiről tulajdonképpen ennyire kevés információd volt?

F.M.: Kicsit kezdtem besokallni a kőgolyó emelgetéstől és a folyamatos tartalomgyártástól, ezért éreztem, hogy ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy kicsit kilépjek a hétköznapokból és a korfontzónámból.


Metropol: Hogyan készültél a kalandra? Lehetett -e készülni egyáltalán?

F.M.: Sajnos semmilyen formában nem tudtam felkészülni, mivel tényleg semmit sem tudtam. Kicsit próbáltam felkészíteni magam testben, azaz kicsit gyakrabban edzettem, továbbá az étrendemen is változtattam. Ez annyit jelent, hogy próbáltam késő este nem kipakolni a hűtőszekrényt, mivel gondoltam arra is, hogy talán nem tudok a forgatás alatt eleget enni. Szóval szoktattam a testemet, hogy nincs nasi és nincs késő esti lakomázás.


Metropol: Vittél magaddal olyan személyes tárgyat, ami az otthoniakra, vagy éppen a célodra emlékeztetett?

F.M.: Elvittem magammal a kisfiam kedvenc plüssállatát, illetve sokat agyaltam azon, hogy milyen tárgyra lehet szükségem az ismeretlenbe. Végül, mint utólag is kiderült a lehető legjobb tárgyat választottam, egy elemlámpát. Ennek a lámpának mindenki nagy hasznát vette...

Riporter: Tartottál az ismeretlen társaktól?

F.M.: Rettentően furdalt a kíváncsiság, hogy kik lesznek a társaim és csak remélni tudtam, hogy értelmes, jófej emberekkel találkozom. 

Szerencsére nagyon jól kijövök szinte bárkivel és hamar beilleszkedem egy társaságba, úgyhogy ilyen téren nem aggódtam.

Metropol: Mit vártál el önmagadtól, mi volt a cél, amit kitűztél magadnak?

F.M.: Hogy teljesen őszinte legyek nem volt kimondottan célom. Ez azért is lehetett mert nem tudtam, hogy mi is vár majd rám. Talán a tapasztalat és az élményszerzés volt a célom. Mivel erős ember sportoló vagyok, szeretem feszegetni a határokat. Ez egy remek lehetőség volt, hogy jobban megismerjem ezeket a bizonyos határaimat.

Metropol: Milyen érzések munkáltak benned, amikor meglátta a mesébe illő helyszínt?

F.M.: Az első pillanatban beleszerettem a környezetbe. Vidéki gyerek vagyok, egész életemben hegyek és erdők vettek körül, de ilyen gyönyörű tájat még soha életemben nem láttam.

Nagyon pozitív érzések kavarogtak bennem és azonnal tudtam, hogy ez egy remek műsor lesz.

 

De miről is szól az HBO első saját gyártású hazai reality-je?

14 játékos érkezik meg Erdélybe a Bélesi-tó partján álló nomád táborba, ahol később még két társuk csatlakozik hozzájuk. A feladat „egyszerű”. Közös erővel építeniük kell egy 250 méter hosszú fahidat a tó közepéig, ahol esélyük nyílik arra, hogy megszerezzék a nyereményt. A sikerhez össze kell fogniuk és szervezetten kell dolgozniuk, hiszen csak kéziszerszámok állnak a rendelkezésükre az áram nélküli, minden luxust nélkülöző táborban. Az építésre 18 napjuk van és persze sorra kapják a teljesítendő feladatokat. A készítők ígérik, hogy minden szempontból különleges lesz az augusztus 11-én startoló műsor, ami leginkább egy kalandfilmsorozatra emlékeztet majd. A műsor alakulásába kívülről nem szólnak majd bele, a játékosok nem kapnak instrukciókat, vagyis a néző ténylegesen a kapcsolatok valós alakulását követheti majd nyomon a képernyőn.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás