Demcsák Zsuzsa megdöbbentő vallomása, Schobert Lara bejelentést tett a babáról





Pocakos fotót posztolt az Exatlon sztárja, tökéletes testet villantott a TV2 híressége, Schobert Lara babavárásól mesélt, Demcsák Zsuzsa pedig megdöbbentő őszinteséggel beszélt az érzéseiről. Érzelmekből nem volt hiány a héten...



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.03.17.
Módosítva: 2024.03.17.
Demcsák Zsuzsa Zalán Metropol Heti Top 5 babafotó szerelem

Demcsák Zsuzsa mozgalmas magánélete a mai napig izgalomban tartja az országot. A csinos műsorvezető alig vált el az indiai származású férjétől, Krishantól, máris rátalált a szerelem egy titokzatos üzletember személyében, akihez gyorsan feleségül is ment, és akit a mai napig nem mutatott be a nagyközönségnek. Az óvatossága érthető, mára rájött, hogy akkor lehet stabil magánélete, ha az érzelmi titkait nem teregeti ki a nagyközönség elé. Pár napja egy friss posztban Erdélyből jelentkezett be Zsuzsa, ahol természetesen a szerelmével romantikázik. 

20230309_Demcsák Zsuzsa_MG_0154
Demcsák Zsuzsa szerelmesebb, mint valaha (Fotó: Markovics Gábor)

Babafotó

Schobert Lara babafotót posztolt a közösségi oldalán, amihez özönlenek a gratulációk. A kép azonban egy picit csalóka, hiszen Lara még nem vár babát, a fotón az újonnan született kisöccsével, Zalánnal pózol. A rajongók azonban annyira drukkolnak neki és a futballista szerelmének, hogy már ez a poszt is elég volt ahhoz, hogy a nagy érdeklődéstől szó szerint felrobbanjanak a közösségi oldalai. 

20230713_sunhill megnyito_02480_MW_bulvar_MK
Schobert Lara babafotójától felrobbant az internet (Fotó: Máté Krisztián)

Kivirult a szerelemtől 

Sydney van den Bosch szinte ragyog, mióta újra eljegyezték. A vőlegénye, a korábbi teniszező Kaszás Benjámin, aki a tenyerén hordozza kedvesét. A Szerencselány mostanában újra keményen edzeni kezdett, az eredményt pedig már meg is mutatta a nagyközönségnek: egy melltartós fotót posztolt magáról a közösségi oldalán. 

NZ2_4890
Sydney ragyog a szerelemtől (Fotó: Nagy Zoltán)

Exatlon-baba érkezik! 

Pap Dorciról már egy jó ideje lehet tudni, hogy a szinglik boldog életét éli, azért most mindenkit meglepett a pocakos képe. Azonban, mielőtt bárki csodálkozna, hogy kitől várandós a szépség, eláruljuk, testvére, Tamara van áldott állapotban. 

20230323_Televíziós Újságírók Díjátadó_MG_Ripost_0156
Dorci még vár a babatervezéssel (Fotó: Markovics Gábor)

Évforduló 

Hihetetlen, de Schobert Zalán már 13 éves! Mintha csak tegnap jelentette volna be Réka, hogy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt... Zalán többé nem is kisfiú, hanem igazi kamasz. Réka rajongásig szereti a gyermekeit, Zalánt pedig mindig a legkisebb kis gyöngyszemének tekintette. Éppen ezért sírva jelentette be, hogy már ilyen nagyfiú, és ennek alkalmából egy tüneményes videót is megosztott: 

Csak potyognak a könnyeim, miközben ezt a videót újra és újra nézem… Az életem egyik legcsodálatosabb KINCSE vagy! Köszönöm, hogy az Anyukád lehetek! Nincsenek rá szavak, hogy mennyire SZERETLEK. Isten éltessen Kicsim!

220712-17-KZ
Imádja a család a legkisebb Schobertet (Fotó: Knap Zoltán)

 





 





Ezeket olvastad már?
Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

„Nagyon sajnálom” – szomorú bejelentést tett közzé terhes pocakkal Lékai-Kiss Ramóna

„Nagyon sajnálom” – szomorú bejelentést tett közzé terhes pocakkal Lékai-Kiss Ramóna

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás