Retteg a palota: újabb súlyos csapásra készülhet Harry herceg





Ha a herceg ezt meglépi, az valóban fájdalmas lehet a királyi család számára. Újabb háború indulhat meg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.17.
Módosítva: 2024.01.17.
botrány királyi család Buckingham-palota Harry herceg

Ahogy arról korábban már többször is beszámoltunk, alig több mint egy éve került a könyvesboltok polcaira Harry herceg memoárja Spare címmel (Tartalék). A mű már az első napokban és hetekben eladási rekordokat döntött.

Harry herceg, AFP
A Buckingham-palota most attól tart, hogy Harry herceg megírja a Spare folytatását (Fotó: AFP)

A herceg könyvében megdöbbentő állításokat fogalmazott meg a királyi családdal kapcsolatban. A műben többek között azt állította, hogy bátyja megragadta őt a gallérjánál fogva, letépte a nyakláncát és a földre lökte őt, Károly királyt is bírálta, amiért édesanyja, Diana halála után nem ölelte őt meg.

A Buckingham-palota most attól tart, hogy Harry herceg megírja a Spare folytatását. Amint arról a Telegraph beszámolt, a palota segítői azt mondták, feltűnt, hogy több fontos részlet is kimaradt a kötetből. A megválaszolatlan kérdések között szerepel, hogy milyen valójában Meghan és Katalin kapcsolata, mit mondott valójában Harry és Vilmos az állítólagos vitájuk során, illetve, hogy a királyi család megpróbálta-e valaha is megakadályozni a könyv megjelenését.

Robert Hardman Károly király új életrajzi kötetében szereplő állítások szerint az „Atlanti-óceán túloldaláról érkező ellenszél” még nem ért véget. Hardman könyvéből pattant ki nemrégiben az a botrány is, miszerint II. Erzsébet királynő nagyon kiakadt, amikor megtudta, hogy Harry és Meghan a Lilibet nevet adta második gyermekének – emlékeztet cikkében a The Sun.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás