Kiakadtak a netezők Katalin hercegné megjelenésén: tényleg hibázott?





A hercegné szereti többször is hordania a ruháit, és ezért a szokásért tisztelik is rajongói, most azonban sokak szerint túlzásba esett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.07.
blézer öltözködés katalin hercegné divatbaki

Katalin hercegné feladatköre bővülésével igyekszik egyre komolyabb megjelenést kölcsönözni magának. A korábbinál sokkal gyakrabban hord kosztümöt, amiben bár remekül fest, rajongói szerint most elkövetett egy divatbakit - írja a pagesix.com. "A stílustanácsadója biztosan utálja" - jegyezte meg egy kommentelő. 

Azzal keltett felháborodást a 41 éves hercegné, hogy csíkos nadrágkosztümjét kétszer is viselte egy héten belül. Bár az eddig is jellemző volt rá, hogy szembe ment a királyi családra jellemző pazarló életmóddal és ruháiban többször is megjelent, ennél azért jóval ritkábban tűnt fel ugyanabban a darabban. 

Katalin blézere egyébként nem egy olcsó darab, átszámolva több mint 200 ezer forintba került, míg a hozzá illő magasderekú nadrágért több mint 120 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett. Bár kritikusai óriási divatbakit emlegetnek, mások a fenntarthatóságra hívják fel a figyelmet. A hercegné egyre gyakrabban próbálja azt mutatni, hogy ő is olyan, mint az átlagemberek, valószínűleg a mostani "bakijával" is ezt igyekszik sugallni - már persze az árakat leszámítva.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás