Hoppá! Kisbabát vár az Exatlon barna bombázója?





Nyáron álomesküvőn fogadott örök hűséget szerelmének Kocsis Lilkó, és úgy látszik, már a baba is úton lehet...



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
Exatlon várandós Kocsis Lilkó

Egy pillanat alatt belopta magát a televíziónézők szívébe Kocsis Lilkó, amint bemutatkozott az Exatlonban. A fitnesz Európa-bajnok, tizenháromszoros show-tánc-világbajnok nemcsak szépségével és gyönyörű mosolyával vett le mindenkit a lábáról, de szívósságával is. Mert bár ő volt a legalacsonyabb, legvékonyabb versenyző, mégis gyakran a legerősebb ellenfeleket is simán maga mögé utasította. Ez egyik tulajdonsága, amiért párja, aki azóta a férje is, beleszeretett. Nyáron gyönyörű, romantikus esküvőt tartottak és most úgy látszik, újabb szintet lép kapcsolatuk.

Kocsis Lilkó esküvő
Nyáron örök hűséget fogadott párjának az Exatlon sztárja, máris jön a baba? Fotó: Saját/Kocsis Lilkó

Árulkodó jelek, várandós az Exatlon sztárja?

Dominikára Kocsis Lilkó már úgy ment ki, hogy nemcsak a kőkemény akadálypályákkal és az ellenfelekkel kell megküzdenie, hanem szerelme hiányával is. Akkor már majdnem két éve egy párt alkotott a focista Patrik Marques-Airosával. Igazi modern tündérmese az övék: a jóképű labdarúgó a televízióban, a Sztárban Sztár színpadán látta meg Lilkót, aki a tánckar tagja volt. Instagramon kezdtek beszélgetni, de a gyönyörű táncosnő ódzkodott ettől. A sportoló nem adta fel és ha nem is az elsőn, de a második randin már érezték, hogy ez valami komoly lesz. Két éve az eljegyzés is megvolt, tavaly pedig romantikus körülmények között hivatalosan is összekötötték az életüket.

Az esküvőről a Metropolnak nyilatkozott a táncosnő és már akkor beszélt arról is, hogy szeretnének gyermeket. De addig is lett egy közös kutyájuk, akiken a „gyermeknevelést” gyakorolhatják. 

„Erről is szoktunk Patrikkal beszélgetni. Két éve sajnos abba kellett hagynom a táncot, és miután lediplomáztam, elindítottam a Lilkó Fitness and Dance tánciskolát” – mondta lapunknak Kocsis Lilkó akkor. 

Minden napomat itt töltöm, sok energiát fektetek abba, hogy át tudjam adni mindazt, amit az évek során szereztem. Jelenleg a főszerep a tanításon van, de persze majd szeretnénk gyermeket Patrikkal.

Konkrét időpontot nem mondott akkor a büszke feleség, de gyanús, hogy szerelmük gyümölcse már úton is van. Erre utal, hogy egy babaholmikat áruló bolt őket kérte fel egyik babakocsijuk reklámozására. Na már most a hazai sztárok ilyet csak akkor szoktak elvállalni, amikor már vagy úton van a gyermek, vagy már meg is született… 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás