Elfolyt Megyeri Csilla fékolaja a belvárosban: „Szerencse, hogy nem történt nagyobb probléma…”





A belvárosban járva folyt el a híresség fékolaja. Megyeri Csilla csupán tudatosságának köszönhetően kerülte el a nagyobb bajt.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.12.18.
Megyeri Csilla autó baleset

Rémisztő hírt közölt közösségi oldalán Megyeri Csilla: elfolyt az autójának a fékolaja. Szerencsére baleset nélkül megúszta az esetet, de nagyobb probléma is történhetett volna, ha nem figyel és nem keresi fel időben a szervizt.

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla nem riadt meg, amikor meglátta a hibajelzést, tudta, mit kell tennie. (Fotó: Szabolcs László)

„Szerencse, hogy nem történt nagyobb probléma” 

Megyeri Csilla éppen a belvárosban járt, amikor az autója jelzett számára a problémáról. A híresség, amint meglátta a figyelmeztetést, felkereste a szerelőjét, aki közölte vele, hogy ez a probléma bizony nagyon nem játék és igencsak veszélyes, így azonnali javításra szorul a jármű. Ha elfolyik ugyanis a fékolaj, a fék konkrétan megszűnik létezni, és az autó nem tud majd megállni.

Trélert küldtek nekem a szervizből, mert egy métert sem mehettem tovább a kocsival. Még szerencse, hogy nem történt nagyobb probléma

árulta el lapunknak.

Megyeri Csilla szerint nem ciki metrózni! 

Csilla eléggé türelmetlen és öntörvényű típusnak írja le magát, így nem is csoda, hogy eléggé zavarja a kialakult helyzet, pláne az ünnepek előtt. Bár párja mindenben segít neki ebben a kényelmetlen helyzetben, mint mondta, most hatványozottan gondban van azzal, hogy hogyan intézze el a napi teendőket. Azzal nincs problémája, hogy felüljön a tömegközlekedési eszközökre, azonban Budakalászról bejutnia a városba egyáltalán nem egyszerű, így most látja csak igazán, hogy milyen szabadságot tud adni az embernek egy autó.

Most metróval és HÉV-vel is mentem az elmúlt időszakban, amivel nincsen semmi bajom. Sőt, még élvezem is, ugyanis sok éve nem használtam már napi szinten a tömegközlekedési eszközöket. Régebben is csak azt gyűlöltem, amikor a hidegben kellett hosszú perceket várnom rájuk. Szerintem nagyon menő, amikor valaki közszereplőként is bevállalja, hogy így utazzon, és bár nem vagyok egy »Jennifer Lopez«, volt, hogy felismertek utazás közben az emberek

mondta Csilla nevetve a Metropolnak, miközben egyébként éppen Debrecen felé tartott egy csereautóval, ugyanis Murphy törvénye szerint éppen egy távoli helyre szólította a kötelessége.

Kétségtelen, hogy Csillának elég nagy macera ez az egész helyzet, lapunkkal azt is megosztotta, hogy nem fogja fel tragikusan a dolgot: elfogadja, hogy ennek az évvégének ilyennek kellett lennie. Nincs is oka szomorkodásra, ugyanis hamarosan visszakapja autóját.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás