Milliókat és luxusautót nyert a magyar influencer Dubajban





Deák Edina Karina az Egyesült Arab Emirátusokban aratott sikert egy szépségversenyen.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.12.19.
Módosítva: 2023.12.19.
Miss Influencer Hungary influencer szépségverseny

Milliókkal és egy luxusautóval is gazdagodott Deák Edina Karina, aki egy dubaji szépségversenyen ért el első helyezést. A tartalomgyártóként tevékenykedő szemrevaló lány a Miss Influencer nevet viselő versenyt nyerte meg az Egyesült Arab Emirátusokban.  

Más akar lenni 

Nemcsak azoknak lehet ismerős Deák Edina Karina neve, akik a szállodák és ruhamárkák digitális platformjait böngészik, hanem azoknak is, akik a magyar szépségversenyeket követik. Edina ugyanis korábban részt vett a Miss Balaton szépségversenyen is, majd tartalomgyártóként kezdte építeni a karrierjét. Az influenszer elárulta, hogy öt-hat éve kezdett bele a digitálistartalom-gyártásba, amelyet eleinte hobbiként kezelt csak, később azonban kamerákkal és drónokkal felszerelve járta a világ országait, ahol divattal, utazással kapcsolatos hírekkel és tippekkel, illetve szállodák népszerűsítésével foglalkozott. Edina azt is elárulta, hogy munkájában a legnagyobb törekvése, hogy a social platformokat olyan igényes tartalommal töltse meg, amelyek értéket képviselnek a mai világban.  

Egy véletlen során hallott a lehetőségről 

A csinos tartalomgyártó egy szerencsés egybeesésnek köszönhette, hogy nevezni tudott a versenyre. Edina ugyanis éppen befejezte a tanulmányait Londonban, amikor hallott a lehetőségről. Mivel a költözése aktuális volt és éppen egybeesett a verseny kampányidőszakával, ezért úgy döntött, megpróbálja. Külön vonzotta a Miss Influencer különleges helyszíne is, ugyanis szeretett volna meleg éghajlaton élni, Dubajt pedig remek helynek gondolta a kapcsolatépítésre és a szakmai fejlődésre.  

Egészen az első helyig menetelt 

Edina nyolcszáz induló közül került ki a legjobbnak, amit kemény munkájának köszönhetett. Úgy gondolja, ami segített számára kitűnni a tömegből, az a személyisége és a tartalmai minősége volt. Edina ugyanis egy olyan videóssal működött együtt, akivel bár nem volt mindig egyszerű dolga, sikerült magas színvonalú és igényes tartalmakat előállítaniuk. A továbbiakat illetően is van már terve, szeretne a divatszakmában, a digitális világban, a médiában is helyet találni magának, és nem utolsósorban éppen szingli, de esze ágában sincs magyar férfival ismerkedni.  





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás