„Van 6 kg plusz rajtam” – Bombaformában van Vasvári Vivien a harmadik szülés után





Vivi és családja Dubajba utazott, az ott készült képekért rajonganak a követői. Csodálják a modell csinos alakját, hisz pár hónappal ezelőtt még várandós volt. Az anyuka Instagram-oldalán írt kisfia, Colin első útjának nehézségeiről is.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.10.
Vasvári Vivi utazás Colin dubai

Vasvári Vivien és Bodnár Zsigmond május 13-án házasodott össze, közös kisfiuk szeptember 6-án született meg. A pár hónapos Colin Vivi harmadik gyermeke az 5 éves Edward és a 9 éves Ariana után. 

Újra Dubajban 

A napokban Vivi Dubajból posztolt az Instagram-oldalára, majd idővel elárulta, 4 napra utaztak ki családjával egy kedves barátnőjének az esküvőjére. Néhány követő rögtön véleményt mondott az elkészült képekről: 

„Nagyon jól nézel ki, Vivi!”

„Tudsz te valamit! 3 gyerekes anyuka, és jut időd kimozdulni!”

„Biztos a gyerkőcöknek is nagy élmény!” – szóltak a vélemények.

Bár a család többi tagja már sokadik alkalommal látogatott Dubajba, Colinnak ez nagy újdonságnak számított. Nem volt sok gond az utazás alatt, írta meg Vivi egy rajongó kérdésére, a repülőutat például végigaludta a csöppség. 

A modell már le is fogyott 

A fiatal anyuka egyébként tündököl a kiposztolt képein, és egyáltalán nem látszik az alakján, hogy pár hónapja még várandós volt. Egy ezzel kapcsolatos kommentre is magabiztosan válaszolt: 

Minden visszaáll magától egy idő után. Még van 6 kg plusz rajtam, de az is pár hónap, és lemegy, nem aggódom. Meg sportolok is, amikor éppen van energiám még rá.

Vasvári Vivi minden szülés után visszanyerte régi alakját, és mindig irigykedve figyelték ezt a követői. Egy korábbi edzős posztja után is érkezett pár elismerő szó: 

„Nagyon-nagyon irigyellek. Hogy lehet valakinek ilyen alakja szülés után?”

„Ha ez szülés utáni kép, akkor minden elismerésem. Fantasztikusan nézel ki!” – írták. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás