Krausz Gábor megtörte a csendet: nyilvánosan üzent, erre készül





Krausz Gábor elárulta, hogy mik a tervei a tegnapi Dancing with the Stars után.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.15.
Krausz Gábor Dancing with the stars üzenet

Tegnap este végre elstartolt a Dancing with the Stars várva várt 4. évada, amiben olyan sztárok sorakoztak fel, mint például Sydney van den Bosch, Radics Gigi, Marics Peti vagy Krausz Gábor. Utóbbi kezdte az estét, hiszen a Mikes Annával közös produkciójával nyitott a műsor, a nézőknek pedig egyből leesett az álluk a sztárséf mozgásától.

Krausz Gábor
Krausz Gábor és Mikes Anna / Fotó: TV2

Krausz Gáborék továbbjutottak, így jövő héten ismét láthatjuk őket, és biztos, hogy ismét lehengerlő lesz az előadásuk, hiszen nagyon jó párost alkotnak. Viszont sajnos van, akinek ki kellett esnie tegnap este, és ez nem más volt, mint Simon Kornél, illetve a táncpartnere, Szőke Zsuzsanna – pedig ők is nagyon jók voltak.

Krausz Gábor nyilvánosan üzent

Krausz Gábor a táncelőadás után a közösségi oldalán üzent, és megköszönte az embereknek a szavazatokat, illetve azt is elárulta, hogy máris folytatják a táncot, hiszen jövő hétre az a tervük, hogy még nagyobbat durrantanak.

Köszönjük mindenkinek a sok szavazatot, támogatást, drukkolást…. Ez az évad meg lett nyitva de rendesen 🔥🔥🔥 nem állunk meg… ma este már próbálunk jövő hétre mert még nagyobbat akarunk durrantani

– írta Krausz Gábor.

Itt lehet megtekinteni a sztárséf posztját:

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás