Igent mondott: Férjhez ment szerelméhez az Exatlon bombázója – Fotó





A napokban ment férjhez Ferenc Vivien. A felvidéki lány egy sportos fotóval jelentette be, hogy bekötötték a fejét.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.10.29.
Módosítva: 2023.10.29.
Exatlon szerelem boldogság esküvő

Sok fantasztikus sportolót és különböző életutat ismerhettünk meg a TV2 Exatlon Hungary négy évadában.  Ilyen volt például Mischinger Péter vagy Szabó Franciska. Ferenc Vivien története, akivel a 2021-es verseny alatt találkozhattak a nézők. A fiatal  felvidéki egyetemista nagy reményekkel vágott neki a műsornak, de sajnos a döntőküzdelemig már nem jutott el. 

A közösségi oldalain azonban máig betekintést enged az életébe. Így derült ki az is, hogy Vivien nemrég hozzáment élete szerelméhez.

Mivel a szerelmespár mind a két tagjának fontos a sport, így az első fotójukon – ahol házaspárként láthatók – megjelent a kosárlabda  és a floorball is. A kép mellett persze egy megható rövid bejegyzés is olvasható. 

Az élet legfőbb boldogsága az a meggyőződés, hogy szeret bennünket valaki

– írta boldogan Ferenc Vivien, aki rengeteg jókívánságot kapott a posztja alatt. 

Nem akármilyen esküvő

Nem Ferenc Vivien volt az első, aki idén úgy döntött, hogy párjával magasabb szintre emeli a kapcsolatát. Mischinger Péter és kedvese, Judit is örök hűséget fogadtak egymásnak. Bár a polgári szertartást már korábban megtartották, a barátokkal közös buliról nem szerettek volna lemondani, és egy különleges gladiátorharccal tarkították a lagzit. A boldog arának azonban óvatosan kellett buliznia.

„Egy kisfiúval fog gyarapodni a Mischinger família” – jelentették be büszkén az egyik reggeli műsorban.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás