„Leveszem ezt a sapkát, megemelem!” – Azahriah meglepő üzeneteket kapott a zenészlegendáktól





Pataky Attila, Freinreisz Károly és Bódi Guszti is megszólalt Azahriah kapcsán.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.27.
Azahariah pataky attila bódi guszti Freinreisz Károly videó

Nem túlzás azt állítani, hogy már az is tudja, hogy ki az az Azahriah, akit a legkevésbé sem érdekel a hazai zenei élet vagy éppen a bulvár, hiszen jóformán letarolta az országot a fiatal zenész, aki hamarosan három telt házas koncertet is ad majd a Puskás Arénában.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Ennek a szupersztárjelenségnek próbált utánajárni a Tények Plusz stábja, hiszen még a szakma is döbbenten áll Azahriah sikere előtt, és egyszerűen nem tudják megfejteni, hogy mi állhat ennek a történelmi sikernek a hátterében.

Fotó: Végh István

Sokak számára meglepő lehet, de az Edda legendás frontembere névrokona Azahriah-nak, akit Baukó Attilaként anyakönyveztek.

Szia, Azi, Attila, üdvözöllek, druszám! Figyelj ide, 50 évet letoltam a rockzene színpadain, de leveszem ezt a sapkát, megemelem, ezt nem nagyon tettem még így az életemben

– kezdte Pataky Attila, majd úgy folytatta:

Elképesztő jó mixet varázsolt a srác, amit összehozott, jelenleg ez egy trendi dolog, ugyanaz, amit mi Miskolcon 1980-ban elkezdtünk magunkért tolni. Mindaddig, amíg az élő zenére igény van és ilyen létszámú igény, az jó mindenkinek. Én látom egy-két riportját, ha kell, akkor szerintem 70-80 éves aggyal tud gondolkodni, tehát nagyon rendben van ő.

A sikernek megvannak az árnyoldalai is 

Frenreisz Károly a legendás Skorpió együttesből a hirtelen jött siker árnyoldalairól beszélt.

Nagyon terhes tud lenni, hogy mindenki vele akar interjút készíteni, mindenki őt akarja megnézni a nem tudom, hol, és bejelentkeznek hívatlan prókátorok, hogy nyilatkozzanak. Ezeket sajnos el kell viselni. Ezek a nagyság átkát képezik

– mondta a rocklegenda.

Nagyon pacek! 

Bódi Guszti is megszólalt a témában, aki az előtte lévők gondolataitól már egy kicsit messzebbre ment, ő ugyanis a hagyományos cigányzene motívumait is felfedezte Azahriah dalaiban.

 

Nekünk nagyon bejön, és látod, nem csak nekünk. Egy egyedi stílus, úgy szokták mondani az öregek, hogy öregifjú, az életben nem megy ki ez a stílus, meg jó a pacek. Olyan muzsikát képvisel a gyerek, ami csodálatos: annyira el vagyunk tőle ájulva a családdal, hogy felmerült bennem, milyen jó lenne, ha nemcsak az angol-magyart, hanem az angol-magyar-cigányt hallanánk

– magyarázta Guszti

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás