Peller Anna exe nem éppen a csajozás nagymestere – Videó!





Lukács Mikinek nem megy túl jól a randizás...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.14.
Módosítva: 2023.08.14.
Peller anna Lukács Miki randizás

Mint ismert: Peller Anna és Lukács Miki tavasszal jelentették be, hogy 14 év után külön folytatják útjaikat. Azóta a sztárok külön utakon járnak, sőt Lukács Miklós, vagy ahogy a legtöbben ismerik: Mikike az RTL klub új realityjében igyekszik párt keresni magának.

A műsor egyébként sem hasít valami jól, és Miki sem...

A Bors legújabb cikkében arról írt, hogy a bukásra ítélt párkereső műsor nemcsak a nézőknek lehet időnként kellemetlen, de a társra vágyó civil szereplőknek is. A lap a minap a frissen szinglivé vált Lukács Mikike randikísérletébe pillantott be. 

Peller Anna Lukács Miki

Nem indult valami romantikusan a randi

Miki és választottja egy vadasparkbeli pikniken vettek részt, amely elég „csípősre” sikeredett. A férfi falatozás közben kifogott egy erős paprikát, és a fájdalomtól nem éppen a legromantikusabb szavak jutottak az eszébe:

Rohadt csípős paprikára haraptam rá, és nemsokára nemcsak a könnyem, de a taknyom is ki fog folyni, úgyhogy ne haragudj, és ezt a paradicsomot most magamévá teszem

– szögezte le lihegve a férfi, mire randipartnere, Regina megkérdezte – talán nem minden iróniát mellőzve – hogy a való életben is ennyire vicces-e? – idézte a Bors a randizó pár szavait.

– Nem, akkor sokkal viccesebb vagyok, most zavarban vagyok, nézd meg, hány kíváncsi szempár figyel minket – hívta fel a figyelmet Miki, mire Regina kipillantott a stábra. De Don Juanja nem rájuk gondolt: a körülöttük lévő, elkerített állatokat kezdte sorolni, miközben a csípős paprika miatti köhögéssel küszködött tovább.

Miki úgy érezte, nyeregben van, a jelenet után a kamerának Regina elárulta: nemhogy nem közeledtek egymáshoz, de még távolodtak is…





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás