Nacsa Olivér szerelmesebb, mint valaha





Nem jellemző, hogy a humorista romantikus idézeteket, kitárulkozó vallomásokat posztoljon a közösségi oldalaira, most azonban mégis ez történt. Hamarosan itt az esküvő?



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.08.19.
Nacsa Olivér szerelmi vallomás esküvő eljegyzés

"A legszebb nap az évben. Születésnapja van. Aki miatt nap mint nap jobb emberré válok, aki mindent megváltoztatott, amit előtte érzésekről gondoltam. Szerelmem, társam, cinkosom. Az életem!" - írta Nacsa Olivér egy friss Instagram story-ban csütörtökön, Tripolszky Annának, a szerelmének, és immár gyűrűs menyasszonyának. 

Két házasság  

A Karinthy-gyűrűs humoristára nem jellemző ez a fajta kitárulkozás, ezért joggal lehet azt gondolni, hogy harmadszor tényleg rátalált az igaz szerelemre, és most már révbe ért. Nacsa Olivér eddig kétszer nősült, az első felesége Zsuzsa volt, akivel a fiatal nő munkája miatt távkapcsolatban éltek, a házasságuknak egy év alatt vége is lett. A második hivatalos kapcsolata Somossy Barbara műsorvezetővel volt, és bár nagy szerelemnek indult, nem tartott sokáig, ennek a frigynek is mindössze egy év adatott. 

Most minden más 

A harmadik nagy szerelem Annával azonban egészen másnak tűnik. Olivér sokkal óvatosabb, amit jól mutat, hogy nem kapkod úgy mint eddig, másfél év együttjárás után kérte csak meg a szerelme kezét, egy romantikus olaszországi utazás alkalmával. A csinos jegyesét nem mutatta be azonnal a nyilvánosságnak, hosszú hónapok teltek el, mire kiposztolta az első közös képüket, és hivatalosan is megerősítette, hogy foglalt a szíve. A humorista az érzelmeiről sem beszélt eddig, most viszont látványos változáson ment keresztül: bátran kimondja és leírja, hogy milyen lángoló szerelemmel szereti Annát. 

Hamarosan esküvő? 

Nacsa Olivér követői természetesen már most azt találgatják, hogy mikor vezeti végre oltár elé a kedvesét, erről azonban még nincsenek hírek. A szerelmes híresség bejegyzései azonban arról árulkodnak, hogy ez a dolog valamikor a közeljövőben meg fog történni. 





 





Ezeket olvastad már?
Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás