Mamahotelben él Zoltán Erika felnőtt lánya: Minél tovább marad, én annál jobban örülök!





Szinte hihetetlen, de a népszerű énekesnő lánya már 25 éves. Erika nem is tagadja, hogy egyre gyakrabban gondol arra, milyen is lesz majd nagymamaszerepben.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.08.17.
Zoltán Erika legjobb nagymama mama hotel énekesnő

Zoltán Erika hosszú évtizedek óta áll a színpadon, de 25 évvel ezelőtt a zenén kívül egy új szerelem is rátalált. Lánya, Zoé születésével felborult a korábbi fontossági sorrend az énekesnő életében, és ez a sorrend azóta is változatlan.

Zoltán Erika
Zoltán Erika nagyon élvezi, hogy a lánya még most is vele él – Fotó: Markovics Gábor

Nyitva van a mamahotel...”

„Néha magam is elcsodálkozom azon, hogy Zoé már huszonöt éves. Talán azért nem látom rajta keresztül annyira az idő múlását, mert szerencsére még nem kellett átélnem az elengedés nehézségeit és bevallom, azt remélem, hogy még egy jó darabig nem is kell. Bár Zoé a saját életét éli, de nyitva van a mamahotel és ő ennek minden kényelmét élvezi.” 

Minél tovább marad, én annál jobban örülök

– kezdte a Metropolnak Erika, aki azt is elárulta, hogy Zoéra már évekkel ezelőtt rátalált a szerelem és ezzel ki is bővült a család.

 

Már tervezik a közös életüket...”

„Öt éve van egy nagyon cuki és boldog kapcsolata, és ma már nyugodtan mondhatom, hogy hosszú távra terveznek egymással. Egyébként a fiúval együtt én is kaptam egy szép nagy családot, és persze ez azt is jelenti, hogy egyelőre kétlaki életet élnek, hiszen hol itt, hol ott vannak. Az sem titok, hogy már tervezik a közös életüket” – magyarázta az énekesnő, majd megsúgta lapunk munkatársának, hogy ő bizony már készen áll a nagymamaszerepre.

 

Ha tehetem, majd jól elrontom...”

„Be kell valljam, hogy én nagyon is el tudom magam képzelni nagymamaként.

Persze nem sürgetem a fiatalokat, de már egyre gyakrabban játszom el a gondolattal, hogy az unokám, vagy unokáim a lábam körül szaladgálnak.

Ha eljön az ideje, pályázni fogok a világ legjobb nagymamája címre. Ebből a szempontból jó példaként áll előttem édesanyám emléke, aki bár már régen elment, annak idején rengeteget segített nekünk és sok időt töltött Zoéval. Az a nagymama leszek, akitől nem kell soha elnézést kérni semmiért, akinek hirtelen helyzetben is lehet szólni. Hozzám majd bejelentés nélkül is lehet hozni az apróságot, akinek persze mindent megengedek majd, és ha tehetem, jól elrontom” – mondta nevetve Zoltán Erika, akivel a Fővárosi Állat- és Növénykert vörös pandáinak kifutójánál találkoztunk. Erika ugyanis részt vett azon a jótékonysági eseményen, melynek célja volt, hogy pénzt gyűjtsenek a vombatok élőhelyének felújítására.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás