Rádöbbent Harry herceg: Dianának mindvégig igaza volt, menekülni kell a kapcsolattól





Most döbbent rá igazán, édesanyja mennyire bölcs volt



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.08.
Harry herceg Meghan Markle Diana

Ahogyan arról már beszámoltunk, Harry herceg és Meghan Markle hatalmas üzletet buktak az elmúlt hónapban. A Spotify ugyanis felmondta a szerződésüket arra hivatkozva, hogy nem gyártanak elég tartalmat. Emiatt súlyos pénzektől esik el a hercegi pár, és egyre többen aggódnak amiatt, hogy vajon miből fognak megélni. Olybá tűnik ugyanis, hogy Harry herceg nem hajlandó behódolni a nagy világmárkáknak, és továbbra is aszerint mérlegel, hogy mi az, ami a királyi vérének megfelelő. Értesüléseink szerint Diana nyomdokaiba lép, és hamarosan teljesen visszavonul a nagy reklámfelületektől. 

Harry herceg nem szeretne szégyent hozni családjára / Fotó: ANDREW MILLIGAN

Bár Meghan hatására Harry herceg úgy döntött, hogy örökre maga mögött hagyja az angol királyi családot, nagyon úgy tűnik, hogy még mindig olyan szempontok szerint mérlegel, ha a munkák között válogat, hogy mi ildomos egy herceg számára. Az eddigi tapasztalat ugyanis az, hogy Harry nem vállal olyan fellépéseket, amelyek nagy divatmárkákhoz kötődnek. Egyre biztosabbá válik az is, hogy lassan teljes mértékben hátat fordít a rivaldafényből, ami miatt azonban kereskedelmileg elveszett lesz.

No de akkor merre tovább, Harry herceg?

Ha nem a nyilvánosságból szeretne megélni, akkor mégis miből tarthatná el igen nagy igényű feleségét, és két luxushoz szokott gyermekét? A Mirror értesülései szerint Harry belátta, hogy anyjának, a néhai Diana hercegnőnek mindvégig igaza volt, és ő is hasonló útra szeretne lépni. Diana szerint ugyanis meg kell szakítani a kapcsolatot a királyi családdal és a nyilvánossággal, és segélyszervezeteknél kell dolgozni, hogy társadalmi felelősségünk kiteljesedjen. Bizonyosan ezt fogja tenni Harry is. Mivel minden kapcsolatát megszakítja a nagy cégekkel - Meghan rosszallására -, arra lehet számítani, hogy kiválaszt néhány nagyobb nemzetközi segélyszervezetet, és nekik fog dolgozni.

Sokan sejtik például, hogy hamarosan - Diana nyomdokaiban - Afrikába utazik, hogy ott filmet forgasson a szörnyű helyzetről. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás