Nyilvánosságra került a végzés: kilakoltatták Harry herceget és Meghan Markle-t

Nincs tovább, már el is hagyták a házat.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.30.
Meghan Anglia palota család

Ó, hogy is feledhetnénk el Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét? Hogy is feledhetnénk el azokat az időket, amikor mindannyian őszintén hittünk abban, hogy a pár nagyon boldog életet fog élni, és olyan mintát mutat majd a világ családjainak, mint Vilmos és Katalin. Az illúzió azonban hamar összedőlt. Rövid időn belül kiderült, hogy Meghan mellett Harry herceg kételkedni kezdett abban, hogy jó-e neki a palotánál, és hamarosan azt a döntést hozták meg, hogy faképnél hagyják a királyi családot, és a tengeren túl új életet kezdenek. 

Meghan és Harry nem sokáig álltak a palota szolgálatában

Amikor Meghan és Harry összeházasodtak, Erzsébet királynő a mesés és festői látványű Frogmore-kastélyt adta nekik nászajándékba. Ez egyike a leggyönyörűbb királyi palotáknak, és mindenki remélte, hogy nagyon boldogok lesznek itt. Meghan számára azonban nem volt kellőképpen kényelmes a hatalmas épület, ezért 2,4 millió font (közel 1,1 milliárd forint) értékben felújították Meghan ízlésének megfelelően. 

Nem sokkal később a pár úgy döntött, hogy elegük van abból, hogy a királyi családnak dolgoznak, és Amerikába költöznek, hogy a saját erejükből éljenek meg. Ekkor sorozatos interjúkat vállaltak, ahol Harry családjának szennyesét teregették ki, a herceg pedig még egy könyvet is írt a palota ármányairól. Hamarosan jött is a végzés, hogy amennyiben nem dolgoznak tovább a palotának, akkor vissza kell adniuk a kastélyt. 

A kiköltözés nagyon hosszú ideig elhúzódott, azonban a The Sun értesülései szerint végre a párnak sikerült kipakolnia és kitakarítania. A rengeteg holmit kaliforniai otthonukba küldték, így hivatalosan is elhagyták a házat. Ez pedig azt is jelenti, hogy amikor Harry vagy Meghan legközelebb Angliában jár, akkor kénytelenek lesznek szállodában vagy barátoknál lakni, mint holmi idegenek. Harry, Anglia hercege, Károly király kisebbik fia tehát hontalanná vált saját országában. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás