Kitálalt a palota titkára: durván nekiesett Katalin Harrynek és Meghannek, úgy kellett visszafogni





Vissza kellett őt fogni, hogy ne a nyilvánosság előtt művelje mindezt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.02.
Módosítva: 2023.07.02.
Vilmos palota katalin hercegné Meghan királyi család

Ismeretes, hogy Harry és Meghan már jó ideje szembe helyezték magukat a palotával. Bár a párkapcsolatuk elején még jó viszonyt igyekeztek ápolni a királyi családdal, csakhamar elmérgesedett a helyzet. Ez különösen fájó volt Vilmos hercegnek és Katalinnak, hiszen Harryvel hármasban, Meghan előtt elválaszthatatlanok voltak. Meghan azonban megjelent, és mindent felforgatott. Katalin hercegné teljes mértékben a nép kedvence: mindenki úgy gondolja, igazi példamutató hercegné, most azonban kimutatta a foga fehérjét. Erről számolt be Vilmos herceg egykori titkára. 

Katalin
Katalin hercegnéről ilyesmit senki nem feltételezett

Miután Meghan Markle és Harry herceg faképnél hagyta a palotát, abból igyekezték megkeresni a kenyerüket, hogy kiteregették a palota szennyesét. Harry herceg édesapja és nevelőanyja, valamint testvére és unokatestvérei mocskos ügyeiről számolt be a kamerák előtt, különösen pedig az Oprah Winfrey-nek adott interjú híresült el. 

Ezen az interjún számos rágalommal illették a királyi családot, és az egész világ előtt megpróbálták lejáratni a családot. Bár a palota hivatalos kommunikációs stratégiája az, hogy nem reagálnak az ilyesmikre sehogyan, a családon belül volt pár olyan személy, akiktől heves reakciót vártak – írja a The Sun. Vilmos herceg akkori titkára arról mesélt, hogy Vilmos és Katalin – és legfőképpen Katalin – követelte a palotától, hogy adjanak ki egy nyilatkozatot, amelyben a következő mondat is szerepel:

Az emlékek egyénenként változnak.

Ezzel arra szeretett volna utalni, hogy az emlékek mindenki saját nézőpontjai szerint alakulnak, így tehát az, amit Harry és Meghan állítottak, nem objektívek, és nem tükrözik a valóságot. A palota ebben nem támogatta, ők ugyanis azt szerették volna hangsúlyozni, hogy Harry családja a királyi család nagyon szeretett része. Katalin azonban hevesen érvelt e kommunikáció ellen, és a következőket mondta:

Állításaikat a történelem fogja megítélni, és ha mi nem fogalmazzuk meg a saját álláspontunkat, akkor mindaz, amit ők állítanak, igaznak fog tűnni.

Katalin mindig is szem előtt tartotta, hogy egy napon ő lesz a királyné, éppen ezért igyekezett érvényesíteni vasakaratát. Ezúttal nem sikerült, és nem kommunikálhatta le véleményét, mindazonáltal sokan sejtik, hogy mi járhat valójában a fejében. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás