Leírhatatlan fájdalom: Meghalt Pécsi Ildikó jó barátja





Neumann Nándor színművész 75 évesen hunyt el.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.07.08.
L Péterfi Csaba Gödöllő Pécsi Ildikó halál

Rendkívül szomorú hírt jelentett be szombat reggel a Gödöllőn működő Pécsi Ildikó Színtársulat, ami a legendás színésznő 2020-ban történt halála után jött létre, a tagjai pedig mindent megtesznek azért, hogy méltó emléket állítsanak Pécsi emlékének.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Elhunyt Pécsi Ildikó egyik legjobb barátja (Fotó: pixabay.com)

A társulatnak sajnos már eggyel kevesebb tagja van.

Az egyik alapító tag, Neumann Nándor, aki nagyon közeli barátságban állt Pécsi Ildikóval, szombat reggelre, méltósággal viselt, hosszú betegség után örökre lehunyta a szemét.

„Nándit nagyon régóta ismerem, fantasztikus ember volt. Sajnos csak hetvenöt év adatott meg neki. Hosszú évekkel ezelőtt még szavaltak is együtt Pécsi Ildikóval, nagyon jóban voltak, szociális otthonokban is léptek fel közösen. Így nem is volt kérdés, hogy Nándi lesz a Pécsi Ildikó Színtársulat egyik alapító tagja, még nekem is volt szerencsém vele egy darabban szerepelni. Sajnos egy ideje már betegeskedett, a szervezetét megtámadta a gyilkos kór, de ő még azok közé az igazi úriemberek közé tartozott, akik ebben a rohanó világban is az eleganciát, a jómodort képviselték. Mintha a régi korokból jött volna vissza hozzánk, nem is igazán akarta tudomásul venni ezt a rohanó, túlzottan felgyorsult világot” - emlékezett meg Nándorról L. Péterfi Csaba, aki Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa volt egészen a színésznő haláláig, és könyvet is írt Ildikó roppant kalandos életéről.

Fény derült az intim titkokra

Azt még Ildikó fia, Szűcs Csaba is az említett könyvből tudta meg, hogy a színésznőnek már volt egy férje, mielőtt megismerkedett későbbi választottjával, Szűcs Lajossal. Nem ez azonban a legsötétebb fejezet! Egy levélből ugyanis kiderült, hogy Pécsi fiatal színésznő korában teherbe esett, de nem vállalta a babát, az abortusz mellett döntött!

"Nagyon sokat gondolkodtam, hogy Ildikó életének ezen fájdalmas szakasza egyáltalán bekerüljön-e a könyvbe. Előttem nem titkolta soha, hogy volt egy terhesség megszakítása, és egy régi levél is utal rá, de mégis kényes téma. Én is nagyon érzékenyen viszonyultam hozzá, de végül leírtam. Az érintett férfi kiléte egyébként nem ismert, és vélhetően örökre homály fogja fedni, kitől is esett teherbe Ildikó. Az viszont biztos, hogy az abortusz lelkileg nagyon megviselte Ildikót" − mesélte pár napja a Borsnak Csaba, a bizalmas.





 





Ezeket olvastad már?
Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás