Horváth Gréta megszólalt a hasplasztikáról: orvosilag is indokolt a műtét!





Hatalmas átalakuláson ment keresztül Horváth Gréta az elmúlt másfél évben. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Ennek az átalakulásnak, ahogy ő fogalmaz: a megkoronázása a hasplasztika lesz. Bár Gréta már évek óta készül erre a műtétre, úgy érzi, most érett meg rá minden szempontból.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.07.13.
Horváth Gréta hasplasztika ajándék

Horváth Gréta követői az elejétől nyomon követhették kedvencük átalakulását. A gyönyörű influenszer úgy döntött, megszabadul a túlsúlyától, még akkor is, ha sokaknak így is nagyon tetszett. Elérkezett az a pont az életében, hogy nem másoknak akar megfelelni, és már nem is érdekli, ki mit mond.

Horváth Gréta
Horváth Gréta hasplasztikával koronázza meg átalakulását - Fotó: Privát


 Horváth Gréta: Átalakulásom megkoronázása a hasplasztika

Emlékszik a konkrét pillanatra, amikor eldöntötte: ha lehetősége lesz rá, élni fog az alakkorrekció lehetőségével.

– Hatalmas pocakom volt várandósan, de tényleg. Olyannyira, hogy amikor bementem a kórházba, mondták:„itt az ikres anyuka” – mesélte lapunknak Horváth Gréta. – A családban női vonalon gyengék a hasszövetek, könnyen nyúlnak. Ez genetika kérdése, tehetsz te bármit ellene. Aztán jött a nagy fogyás, stabilan 25 kiló, természetes, hogy meglátszik a bőrömön. 

Igen, ez nálam szépészeti kérdés is, hiszen ezzel teszem fel a koronát az átalakulásomra. De közben meg orvosilag is indokolt, ezt a dokim is megerősítette. Szét van nyílva a hasizmom is, ez a plasztika miatti vizsgálaton derült ki. A császárom hege is letapadt, azt is helyre teszi és a lényeg, a felesleges bőrt eltávolítja, új köldököm lesz. Ez nem zsírleszívás, ez a fogyás miatti bőrkorrekció és ajándék magamnak, mert megérdemlem! Hiába sportolok, hiába eszem egészségesen, ez magától nem megy vissza. Hogy miért most? Mert most értem el az ideális súlyt és mert most érzem úgy, hogy felkészültem rá. Ez akkor is egy nagy hasi műtét, fizikailag és mentálisan is meg kell érni rá.

„Fénykoromban vagyok”

Gréta azt mondja, az elmúlt időszak arról szólt: egymás után dobta le magáról a frusztrációit.

 – Ennek is már itt volt az ideje, mint ahogy annak is, hogy megtanultam nemet mondani. Eddig mindig mindenkit magam elé helyeztem, de én hol voltam? Ez nem önzés, megtaláltam az egyensúlyt ebben is. Megtanultam azt is, hogy ne érdekeljen, ki mit mond, vagy ki mit gondol rólam, nem az a fontos, hanem hogy én mit gondolok önmagamról. Most azt gondolom, harmóniában vagyok önmagammal, most ért össze a testem a lelkemmel. 

 

 A műtét után nőkkel veszi körbe magát

A sztáranyuka már azt is tudja, hogy az operáció utáni pár napban csak női társasága lesz: édesanyja és nagymamája fog segíteni neki.

– Az első öt nap azért kemény lesz a dokim szerint, pont mint a császármetszés után. Nagyon fontos az utógondozás is, speciális fűzőt kell majd öt hétig viselnem, és nyilván nem szabad megerőltetnem magam. Szóval nem lesz egyszerű, de én már alig várom!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás