Heti top: örök hűséget fogadott Muri Enikő, visszatér Harry herceg és Meghan Markle, megtörte a csendet Dolly





Mozgalmas volt ez a hét is a hazai sztárvilágban, de a királyi család is belefért a héten a legnépszerűbb sztorik közé. Heti top, avagy amire sokan kíváncsiak voltak.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.07.02.
Puskás-Dallos Bogi Meghan Markle Harry Nagy Britannia

Muri Enikő nyara nagyon mozgalmas, de egy cseppet sincs ellene a nagy hajtásnak. Zenekara dübörög és színházi bemutatóra is készül. Kedvese mellett még egy új szerelmet tudhat magáénak, a rollerezést, és még egy kis nyaralásra is jut idő.

Az egész angol sajtó meglepődött, amint kiderült, hogy Harry herceg és Meghan Markle visszatér Nagy-Britanniába a királyi családhoz. Nemrégiben a Spotify felmondta a közös együttműködésüket, ezáltal nem volt teljes a saját lábra állás a királyi családtól, de a Netflix több munkát is tervez velük a jövőben.

Harry herceg, Meghan Markle, Netflix doku, YouTube videógrab
Harry herceg és Meghan Markle Los Angelesből visszamegy Angliába – Fotó: YouTube

Dolly azt érzi, hogy volt menedzsere bemocskolta a nevét. Sokkolta a közvéleményt, amikor kiderült, hogy Dolly jobbkezéhez vezetnek a szálak egy Gyöngyösön felszámolt szaporítótelep ügyében.

Dolly
Dolly tisztára akarja mosni a nevét mindenáron – Fotó: Nagy Norbert

Marics Peti teljesen megdöbbentette a rajongóit. Még a botrányok és a színpadi baleset mellett is tud újat mutatni a felkapott fiatal zenész, hiszen most a rajongók féltik a ValMar duót. Marics Peti egyedül adott ki zenét.

Marics Peti
Marics Peti színpadi balesete után és botrányos magánélete mellett szólókarrierbe kezd egyedül? – Fotó: Nagy Zoltán

A sztárpár az első közös gyermekét várja. Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti a nagy bejelentés óta csak úszik a boldogságban. Bogi le se tagadhatná, hogy mennyire élvezi a kismamaszerepet.

már az esküvőre készül? Puskás Peti és Dallos Bogi
Puskás-Dallos Bogi és Peti nem tud betelni a páratlan érzéssel – Fotó: Móricz István




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás