RETRO RÁDIÓ

Könnyek között búcsúzik Tóth Gabi a kislányától: "nagyon tudnak hiányozni"

Nagyon nehéz a búcsú.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.30.
Tóth Gabi koncert turné Erdély

Kilenc napig távol lesz imádott kislányától és férjétől Tóth Gabi, aki szombaton Erdélyben kezdi meg turnéját a zenekarával. A népszerű énekesnő hónapok óta izgatottan készült a határon túli fellépésekre és azt ígéri, az eddigieknél is látványosabb koncertre számíthatnak rajongói. Az énekesnő a Borsnak többek közt arról is beszélt, hogy az elmúlt időszak támadásait el tudta engedni, csak az előtte álló turnéra koncentrál.

Tóth Gabi, Sztárban sztár leszek adás, stúdió felvétel
Tóth Gabi számára fontos a zene / Fotó: Máté Krisztián

Péntek délután megérkezett Tóth Gabi a csapatával Erdélybe, ott kezdi meg az idei turné szezont. A gyönyörű énekesnő Kézdivásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Gyergyószentmiklóson és Marosvásárhelyen, aVIBE fesztiválon ad koncertet és alig várja, hogy újra találkozzon a határon túli rajongóival. Persze indulás előtt azért ezúttal is nehéz volt a búcsú kislányától, Hannarózától és férjétől, Krausz Gábortól.

Egyáltalán nem könnyű nélkülük, de a koncertek izgalmával, a készülődéssel, a programokkal, a nap végére mindig nagyon elfáradok, így elviselhetően telnek a külön töltött napok

– árulta el a Borsnak Tóth Gabi, majd így folytatta:  -

"Nagyon tudnak hiányozni, most is amikor elváltunk - nem a kislányom előtt -, de a kocsiban megkönnyeztem az elválást. Nagyon intenzív napok vannak mögöttünk, sok időt töltöttünk hármasban, így ezek az élmények fognak erőt adni abban a kilenc napban, amíg nem leszek otthon. Azt remélem, hogy a koncertek olyan energiát és élményt nyújtanak majd, hogy gyorsan elrepül ez az idő."

"Nagyon vártam már, hogy megérkezzünk Erdélybe, hiszen mindig fantasztikus a fogadtatás. Szívmelengető, ahogy várnak bennünket! Idén a koncerteken kívül lesznek még közönségtalálkozók, kerekasztal beszélgetések, flashmobok, hátrányos helyzetű gyerekek fogják kórusként énekelni a dalaimat, nagyon készülnek a műsorunkra. Tavaly is fergeteges volt a turné erdélyi része, rengeteg energiát adott, feltöltött. Most pedig kifejezetten nagy öröm számomra, hogy a Fricska táncegyüttessel kiegészülve egy hatalmas műsort tudunk adni látványban és hangzásban is. Azt gondolom egyedülálló lesz, de ez is volt a tervünk, hogy fokozni tudjuk a tavalyi hangulatot. Négy hónapig készültünk erre a turnéra, szívünket-lelkünket beleadjuk, a Fricska még indulás előtt is próbált!" - mesélte boldogan az énekesnő.

"Most először vonták kétségbe a szakmai tudásomat, eddig ezt senki nem tette – folytatta. - De most is túllépek ezen... Itt van a turné, és ha nem is azt mondom, hogy jó elmenni ez elől, de jó találkozni a valósággal. Mert az interneten kívül nem találkozom a rosszindulattal sem Erdélyben, sem otthon, az anyaországban. És ez a fontos, hogy én a valóságban, a koncerten, a személyes találkozásokkor, csak szeretet kapok, ami engem mindig feltölt. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit kárognak a neten, a valóság érdekel és az itt van!"

Ezeket olvastad már?
Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás