Király Linda legendás zenészek előtt énekelt Londonban





A Queen gitárosával és Elvis Presley zeneszerzőjével lépett színpadra Király Linda, az Egyesült Királyságban.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.06.27.
Módosítva: 2023.06.27.
legenda király linda fellépés

Király Linda rengeteget dolgozik külföldi produkciókon, bejelentésével mindenkit felvillanyozott. Instagram-posztban tudósított arról, hogy a londoni Palladium színház színpadán énekelt egy Tina Turner-megemlékezés keretein belül, több zenész csillaggal együtt. A Metropol munkatársai megkeresték az énekesnőt, aki szívesen beszámolt karrierje egyik meghatározó pillanatáról.

Király Linda
Király Linda zenész legendák előtt énekelhetett Fotó: Nemzeti Sport

A telefonhívás

Király Linda élete olyan fordulatot vett, amiről eddig álmodni sem mert. Olykor egy telefonhívás választ el minket egy nagy lehetőségtől.

Az elmúlt fél évben négy-öt alkalommal voltam munkaügyben Amerikában. Egyszer Usher producerével dolgoztunk egy számon, miután hazaértem, kaptam egy telefonhívást, hogy szeretnék, ha elmennék Londonba egy James Burton és barátai-koncertre, amin szeretnének megemlékezni Tina Turnerről.  Ennek a keretein belül kértek fel énekelni. Ez két nappal a műsor előtt volt, szóval már másnap a repülőgépen ültem és szöveget tanultam – mondta a sokak által csak magyar Beyoncénak nevezett híresség.

Legenda a lelátón

Linda sietve Londonba repült, ahová édesapja: Király Tamás is elkísérte. A főpróbán az énekesnek leesett az álla attól, hogy ki lépett be a terembe...

Apa a nézőtéren ült, amíg én a színpadon próbáltam. Brian May, a legendás Queen zenekar gitárosa besétált a próbára és apa mellé ült le. Először nem is tudtam hova tenni, annyira meglepődtem. A fellépés alatt többek között olyan legendákkal állhattam egy színpadon, mint James Burton, a legendás Elvis Presley egykori gitárosa és dalszerzője, valamint Ronnie Wood, aki a Rolling Stones gitárosa is volt – mesélte Linda, aki sok bókot bezsebelt a hangjáért.

A karrier az első

Az elmúlt fél évben Linda egy percet sem hezitált, hogy megragadja a karrierjében adódó lehetőségeket, úgy tűnik, elérkezett az aratás ideje.

Őszintén szólva annyi dolog indult most el, hogy én magam sem hiszem el néha. Nagyon nyitott vagyok, de most a fókusz a karrieremen van. Úgy hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje – zárta le a művésznő, aki most élvezi, hogy négy év után újra összegyűlhetett a családja teljes létszámban.





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás