Elképesztő helyen járt a Sztárban Sztár győztese – videó





Amióta megnyerte a Sztárban Sztárt, Gubik Petra szinte meg sem állt. A gyönyörű színésznő több színházban is játszik, mellette saját dalokkal rukkol elő és sokat szinkronizál is. Ezért nagyon örült, hogy pár napra ki tudott szakadni a mókuskerékből, meg sem állt Törökországig.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.06.17.
Gubik Petra nyaralás sztárban sztár

Történelmet írt áprilisban Gubik Petra, ő lett a Sztárban Sztár eddigi kilenc évadának az első női győztese. A tehetséges színésznő addig is nagyon sokat dolgozott, de azóta még több felkérést kap. Így végtelenül boldog volt, hogy pár nap nyaralásra mégis időt tudott szakítani és elutazott a mesés Törökországba. 

Elképesztő helyen járt a Sztárban sztár győzteseFotó: Szabolcs László


 

Elképesztő dolgot árult el a Sztárban Sztár győztese

Gubik Petra manapság hazánk egyik legfelkapottabb színésznője, egyszerre több darabban, több színházban játszik. S bár a teátrumok hamarosan a nyári szünetre leállnak, de a szeptemberi premiekre már gőzerővel készülnek. 

"Törökország csodálatos volt! Az utat már egy éve terveztük a családdal, ami azért is volt fantasztikus, mert így együtt, hogy anyukám és apukám is velünk van, még nem repültünk együtt – mesélte Gubik Petra a TV2 Mokkában. - Tudtam, ha erre nem szakítok időt, azt nagyon bánnám, mert lehet, hogy csak egy ilyen egyszeri alkalom. Bejártunk Isztambult és Ankarát, nagyon sok olyan helyen jártunk, ami történelmileg is nagyon fontos, nem csak gyönyörű! Meglepő volt, hogy mindenhol olyan barátsággal fogadtak, annyira szeretik a magyarokat. Egyébként érdekesség, hogy kint az angollal nem sokra mentem, de szerencsére a sógornőm tökéletesen beszéli a nyelvet, így mindenhová bejutottunk, fantasztikus élmény volt az egész utazás a családdal, még Petrában is jártunk!"


 

Julia Roberts bőrébe is belebújik 

A legendás Pretty Woman, azaz a Micsoda nő hollywoodi kasszasikerből készült musicalben a világhírű színésznő karakterét alakítja nemsokára Gubik Petra, gőzerővel zajlanak a próbák.

Ezerrel próbálunk a Madách Színházban, nagyon jó kis produkció lesz. Mindenki biztosan a filmre koncentrál, de megnyugtatok mindenkit, minden ikonikus jelenet benne lesz. Bryan Adams írta a zenét, szuperek a dalok is, jaj, nagyon várom a bemutatót, ami itthon ősbemutató lesz. Biztos vagyok benne, hogy sikerdarab lesz! 


 





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás