„Minden első csókomat elrontottam” – Köllő Babett roppant kínos helyzetbe került





A műsorvezető bevallotta, vannak olyan helyezetek, amiket egyszerűen képtelen jól kezelni.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.05.18.
Módosítva: 2023.05.18.
Köllő Babett kínos lánykérés

Köllő Babettről sokan azt hiszik, csak egy vidám, laza és vicces nő. Úgy érzi, mindenki félreismeri őt, hiszen a mosolyával és a jó kedvével bizonyos esetekben a valódi érzéseit leplezi. Kadarkai Endre podcastjében őszintén beszélt arról, milyen kínos helyzetekbe került emiatt. 

Babett nem olyan, mint amilyennek a legtöbben hiszik
Fotó: Bors

A színésznő elárulta, nem tudja jól kezelni a romantikus helyzeteket, a furcsa reakciója az összes első csókjára, sőt még a lánykérésre is rányomta a bélyegét.

Mindig minden első csókomat elrontottam, mert ha zavarban vagyok, akkor beszélek. Valami miatt az ilyen romantikus szituációk feszélyeznek és nem tudok velük mit kezdeni

 – kezdte Babett, s felidézte mennyire kellemetlen szituáció kerekedett abból, amikor párja először feltette neki a nagy kérdést.

A férjem háromszor kérte meg a kezemet. Első körben elkezdtem úgy nevetni, hogy szó szerint leestem a székről, ő pedig megsértődött és nem szólt hozzám egy pár napig

 – emlékezett vissza a kínos szituációra.

A színésznő férje ritkán mutatkozik, ez a kép is csak Babett kedvéért készült
Fotó: Saját

Mindig elrontja a romantikus pillanatokat

„Sacré Cœur-ben voltunk a Montmarte teteje, gyönyörű templom és egy férfi kórus énekelt, csodálatos volt! Ültünk, nézelődtünk, kaptunk fél óra szabadidőt az idegenvezetőtől és látom, hogy turkál a táskájában. Egyszer csak előkerül egy dobozt és kinyitja. Tipikus filmes jelenet, amitől én rettentő zavarba tudok jönni és el is szoktam pirulni. Kinyitja a dobozt, nyílna a férfi szája én meg csak annyit mondtam, hogy: Jól van, jól van, add ide, jó, oké rendben! és felhúztam a gyűrűt. Sose tudtam meg, hogy igazából mit akart mondani – mesélte nevetve Babett, s hozzátette: bár nagyon boldog volt akkor, valamiért mégsem tudta kimutatni és azóta sem jött rá, miért rontja el mindig a romantikus pillanatokat.

Nem tudom, miért van az, hogy nem tudom befogni a számat és csak átadni magamat az érzéseknek

 – vallotta be őszintén. 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás