Megszólalt Azahriah: ennyit keresett valójában az Aréna-koncerttel





Azahriah mindössze 21 évesen töltötte meg a Papp László Arénát. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy egy ekkora sikerből vajon mennyit kaszálhatott az énekes.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.04.
Azahriah bevétel Papp László Budapest Sportaréna

Lassan 4 éve uralja a magyar zenei slágerlistákat Azahriah, s úgy tűnik, a karrierje csak egyre jobban ível felfelé. Idén márciusban például sikerült neki az, ami másnak még nem: 21 évesen töltötte meg a Papp László Arénát. Mint kiderült, a jegyek már hónapokkal a fellépése előtt elfogytak, ezért sok rajongó nem is tudott ott lenni a közönség soraiban. Nem csoda, hogy egy ekkora siker után felmerült sokakban a kérdés: mennyit kaszálhatott mindezzel Azahriah?

Fotó: Kiss Annamarie
Azahriah nem tett sokat zsebre az Aréna-koncert bevételeiből

Nos, a minap fény derült a mocskos anyagiakra is, melyről a koncert társszervezője szólalt meg. Azt talán mindenki sejtette, hogy egy Aréna-koncert nem olcsó dolog, sőt eléggé borsos a kivitelezése. Maga Azahriah fellépésének a technikája került csupán annyiba, mint egy vidéki családi ház ára, ellenben a jegyekből származó bevétel a százmilliót is megütötte.

„Körülbelül 40–50 millió forintba került a technikai kivitelezése, valamint a produkciós díja a koncertnek, a jegybevétel végül százmillió forint felett alakult” – nyilatkozta a Forbesnak a Broadway Event Kft. ügyvezetője. Ez azonban nem azt jelenti, hogy Azahriah ezt az összeget zsebre rakta, s mostantól él, mint Marci hevesen. Tulajdonképpen ő a presztízsen kívül másból nem profitált. 

100 millió=50 millió=azzal, amit a színpadon láttatok=0 forint a zsebbe. Jól megy a f*szomnak, nem azért írom, de azért ez az erősnél is nagyobb túlzás

 – fakadt ki az Instagram-oldalán a népszerű zenész, aki ezzel a rövidke, de annál lényegretörőbb bejegyzéssel próbálta szemléltetni, mennyi is az annyi. Összességében tehát kijelenthetjük, hogy bár a zsebébe nem került semmi, a siker viszont nem csak pénzben mérhető.





 





Ezeket olvastad már?
Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás