Harry herceg lemaradt a hivatalos családi portréról, s nem ő az egyetlen. Itt a magyarázat





Harry herceg alig fél órát töltött családjával a koronázási szertartás után. A fontos pillanatokról és képekről is lehagyták a fekete bárány herceget.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.09.
Harry herceg III. Károly király koronázás

III. Károly király szombati koronázása történelmi fontosságú pillanat volt, s egyben indok arra, hogy új hivatalos képek készüljenek a brit királyi család dolgozó tagjairól.

A díszes kompániából két közeli királyi családtag is hiányzik. II. Erzsébet állítólagos kedvenc gyermeke, András yorki herceg a koronázáson ugyan jelen volt, a fotóra már nem fért fel. Szexbotránya kirobbanása után tavaly ugyanis megvonták tőle a királyi családtagként járó jogait és korábbi katonai titulusait is.

De Harry herceg sem szerepel a fényképen. III. Károly és Diana kisebbik fia 2020-ban jelentette be visszalépését a királyi családtól. A viszonya ezzel végérvényesen megromlott a családdal, köztük testvérével, Vilmossal is. A rossz viszony nem enyhült, Harry egyedül – Meghan és két gyermekük nélkül – érkezett a szertartásra, jóformán utolsóként sétált be a westminsteri apátságba, ahol unokatestvéreivel váltott néhány szót, egyébként szinte mindenki levegőnek nézte őt. Harry a ceremónia után a Buckingham-palota erkélyjelenetén sem vett részt. A Daily Mail információi szerint a koronázás után alig fél órát töltött a rokonaival szótlanul, majd sietett is a Heathrow-reptérre a magángépéhez, ami visszavitte Kaliforniába a feleségéhez és két gyermekéhez.

Harryt levegőnek nézte a család, alig fél órát töltött velük, és sietett is vissza Meghanhoz – Fotó: ANDREW MILLIGAN

Harry régen járt már a Buckingham-palotában: legutóbb szeptemberben, nagymamája, II. Erzsébet temetésén jelent meg, akkor Meghan is vele tartott.

Ők szerepelnek a fényképen

A Buckingham-palotában pózoltak a kékvérűek, Károly és Kamillától jobbra Vilmos herceg és felesége, Katalin áll, továbbá Zsófia edinburgh-i hercegné, II. Erzsébet unokatestvére, Alexandra brit királyi hercegnő és Eduárd edinburgh-i herceg. A királyi pártól balra Anna királyi hercegnő, a férje, Timothy Laurence, Richárd és Brigitta gloucesteri herceg és hercegné, illetve Eduárd kenti herceg.

A fényképész Hugo Burnand volt, aki 2005-ben Károly és Kamilla házasságkötésén is fotózott, de Vilmos és Katalin esküvői portréit is ő készítette.

 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás