„Ehhez egy csőre töltött pénztárca is kell” – Élete kalandjára készül Balázs Klári





Az énekesnő a kalandos élete során rengeteg dolgot kipróbált már, bejárta a világot, különleges ételeket kóstolt, szelte a habokat tavon és tengeren, de van valami, amire sosem adatott lehetősége.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.05.19.
Korda György motor balázs klári

Szinte hihetetlen, de Balázs Klári tavaly, 2022-ben betöltötte a hetvenedik életévét. Az énekesnőn a kor egy cseppet sem látszik, energiával telve sürög-forog a szerelme, Korda György mellett, a koncerteken ezer százalékot teljesít és még mindig bátran belevág olyan dolgokba, melyeket esetleg még nem próbált.

Balázs Klári bátran kipróbál olyan dolgokat, melyekkel még nem találkozott (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Erre nem lehetett felkészülni

Az énekesnővel lapunk munkatársa május 13-án, szombaton, a SzerencseSzombat című műsor forgatásán találkozott, ahol véletlenül egy olyan téma került szóba, amire sem az énekesnő sem az újságíró nem készülhetett. A Duna televízió élő adása előtt Korda György és Balázs Klári besétált a stúdióba, hogy felmérjék a terepet. Az előadásuk előtt ugyanis tudniuk kell, hogy honnan jönnek be, hol mennek ki, mikor melyik kamera veszi majd őket, vagyis minden apró részletet megjegyeznek... Ezekről a tévénézők persze mit sem tudnak, ők csak azt látják, hogy az előadók profin mozognak a stúdióban. 

Balázs Klári és Korda György profin mozog a stúdióban (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Az énekes házaspár tehát bejárta a stúdiót, ahol a díszletek között volt egy gyönyörű kismotor is. Amikor a járművet Klárika meglátta, felkiáltott: 

De jó dög motor! Gyuri, vegyél motort nekem! Imádnék egy ilyen járgányt!

Amikor megkérdeztük Klárikát, hogy nem fél-e a motorozástól, meglepő választ adott: 

Nem tudom, hogy félek-e, mert még nem ültem motoron. Ha felülök, majd kiderül... Így alakult, ezt kihagytam az életemből. De most ezzel itt bepótolom – mondta az énekesnő, majd hozzátette: Ehhez szerintem egy csőre töltött pénztárca is kell...

A beszélgetés után nem volt kérdés, hogy nem hagyhatjuk annyiban a dolgot. Klárikának ezért felajánlottuk, hogy szervezünk neki egy jó kiállású motoros férfit egy komoly motorral, aki mögé felülhet és végre kipróbálhatja, micsoda fantasztikus dolog két keréken szabadon száguldani a szélben. Hogy mikor történik meg a nagy esemény, vagyis mikor ül életében először motorra Klári, arról a későbbiekben természetesen tájékoztatjuk az olvasóinkat. Annyit azonban már elöljáróban elárulhatunk, hogy az énekesnő lelkesen mondott igent az ötletre és már találtunk is valakit, aki megtiszteltetésnek érzi, hogy mögötte foglal majd helyet Balázs Klári.





 





Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás