A legrosszabbkor érkeznek a NÉBIH ellenőrei a TV2 sikersorozatába





Ki gondolta volna, hogy ekkora kalamajkát tud okozni egy kisegér?



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.04.29.
TV2 pepe nébih egér

A séfek helyett egy rágcsálóé lesz a főszerep április 30-án, vasárnap este a TV2 sikersorozatában, a Pepében, aminek már a második évadát láthatják a csatorna nézői. A történet szerint ugyanis a NÉBIH ellenőrei éppen akkor érkeznek az étterembe, amikor a Kovács Panka által alakított Fanni és a Medveczky Balázs által megformált Dani találnak egy kisegeret, ami csalafinta módon elrejtőzik. Mivel egyikőjüknek sem sikerül megfognia, végig azon rettegnek, hogy nehogy az ellenőr észrevegye a leleményes kis rágcsálót.

Szép kis felfordulást okozott a kisegér Fotó: TV2

A Fannit alakító Kovács Panka elárulta a Metropolnak, hogy még életében nem forgatott egérrel, ám sokakkal ellentétben kifejezetten kedveli azokat.

"Korábbi filmes munkáim során eddig még csak lóval dolgoztam. A készítők felhívtak, hogy félek-e az egerektől, mert itt meg is kéne majd fogni. Nekem ezzel semmi problémám nem volt. Hoztak három egeret, nagyon kis cukik voltak, bevallom, én nem tudtam, hogy ennyire okos kisállatok! A tréner ott tanította be őket a feladatra. A jelenetben le kell tennem az utcán a földre és biztos voltam benne, hogy világgá fog szaladni.  Egy kis házikót tett a kamera alá és lepróbálták az útvonalat a kisegérrel és akárhányszor elengedtem, mindig beszaladt a házikójába. Persze, mielőtt elkezdtünk forgatni, azt is megmutatták, hogyan kell őket szakszerűen megfogni. Egyedül attól féltem, hogy a leállásban nehogy véletlenül megnyomjam, amikor mocorog a kezemben" – mesélte nevetve Fanni.

Kovács Panka hamar összebarátkozott az állattal Fotó: TV2

Medveczky Balázst sem riasztotta el a szürke rágcsáló, sőt, kifejezetten jóban lett az egérrel és a dublőreivel.

Medveczky Balázs nem riasztotta el a kis betolakodó Fotó: TV2

“Eddig én is csak lóval és kígyóval dolgoztam. Persze, ha nem háziállattal dolgozunk, van egy kis tartózkodás, de ez ebben az esetben is hamar elszàllt. A kisegér ( és dublőrei) nagyon jó fejek voltak, olyannyira, hogy a leállásokban is velük maradtam és “ismerkedtünk”. Azzal a jelenettel, amikor az egérnek elő kell bújnia egy nagy bútor alól, meggyűlt a bajunk, de csak azért, mert az egérke olyan jól érezte magát alatta, hogy alig akart kijönni. Feszülten vártuk őt odakint és nagy volt az öröm, amikor kidugta az orrát végre”

– árulta el a Metropolnak a TV2 sorozatának szereplője.

A közelgő epizód azonban nemcsak az egérkéről fog szólni, hiszen ebben a részben debütál Huzella Juli, aki Vikit alakítja és NÉBIH ellenőrnek adja ki magát, hogy Vincét bosszantsa, akit korábban majdnem elgázolt az utcán biciklivel. Nem mellesleg A Básti Juli által megformált Mariann unokahúga, aki Berlinből tér haza.





 





Ezeket olvastad már?
Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás