RETRO RÁDIÓ

Kulisszatitkok Pepéről, ilyen lesz a TV2 új sorozata - Videó!





Mucsi Zoltán a TV2 legújabb sorozatának, a Pepének egyik főszereplőjeként egy igazán különös figurát alakít, aki véleménye szerint semmiben sem hasonlít rá. Egy biztos: a nevetés garantált.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.30.
TV2 új sorozat

Április 10-én dupla résszel indul a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe, főszerepben Mucsi Zoltánnal és Simon Kornéllal. Mucsi Zoltán Pepét alakítja, aki a dunaszéphelyi pecsenyéző morcos, de csupaszív tulajdonosa, és akinek segítségére siet a sztárséf, Kollár Gábor, akit Simon Kornél játszik.

Mucsi Zoltán alakítja Pepét Fotó: Metropol/Nagy Zoltán

Csak a nézők számítanak

„Nem az a fontos hogy nekem tetsszen, hanem hogy a nézőknek tetsszen, de szerintem ez egy kedves, aranyos sorozat” – mondta Mucsi Zoltán, hozzátéve, abban bízik, hogy annyira sikeres lesz a film, hogy folytatása is lesz.

Pepe az nem Zoltán

Mucsi Zoltán azt mondja, hogy sorozatbeli karaktere nagyon távol áll az ő személyiségétől.

„Nem látok semmi hasonlóságot magam és Pepe között. Én egy nagyon kedves, helyes ember vagyok” – viccelődött a színész, aki szerint a pecsenyéző tulajdonosa nem mindig kedves és helyes, de a szíve azért a helyén van. „Pepe nagylelkű, de eléggé fafejű és makacs”.

„Nagyon jó élmény volt a forgatás”

A színész lapunknak elárulta, hogy nagyon hosszú forgatási napok voltak, ezért különösen figyelt arra, hogy szabadidejét a családjával tudja tölteni. Mucsi Zoltán hozzátette, hogy bár fárasztó volt, de nagyon élvezte a forgatást.

„Rengeteg olyan kollégával találkoztam, akivel még nem dolgoztam együtt, és ennek nagyon örültem. A stáb is nagyon jó volt, és a légkör, a hangulat is remek volt, a feszített tempó ellenére”.

A vígjátéksorozat csapata Fotó: Metropol/Nagy Zoltán

Sztár szereposztás

Április 10-én dupla résszel indul a TV2 új vígjáték sorozata, amiben Mucsi Zoltán és Simon Kornél mellett még olyan nevek is feltűnnek majd mint Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva.

A Pepe-sztori

A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia charmeure és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeret-furdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével, és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás