Nem akármilyen videókkal hódít a neten Weisz Fanni

A hallássérült szépségkirálynő nagyon aktív a közösségi oldalain. Népszerű sorozata, a jelszerda, amelyben jeleni tanítja a követőit. Most azonban csavar egyet a dolgon.



Megosztás
Szerző: SzK
Létrehozva: 2023.03.18.
Weisz Fanni jelnyelv videósorozat

Az utóbbi időben mintha kicserélték volna Weisz Fannit. De nemcsak a jókedvét osztja meg a rajongóival. A tavaly elindított jelszerda sorozata mindig egyfajta tematikára épül, van, hogy bútorokat, háztartási eszközöket, ételeket, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatban tanít meg nekünk különböző szavakat. 

Fotó: Bors

A videósorozata olyan sok megtekintést ért el az oldalain és annyi felkérést kap a modell, hogy egy új dolgot szeretne kipróbálni.

Tudom, hogy szeretitek a jelszerdáimat nézni és sokszor kéritek, hogy beszéljek is. Segítsetek most nekem, mert én is kíváncsi lennék, hogy vajon ti tudjátok-e másolni azokat a szavakat, amiket én jelelek

- olvasható Weisz Fanni bejegyzésében.

Visszajelzést szeretne kapni a sorozatról, ráadásul a remix program segítségével mi is szerepelhetünk egy videóban az ismert influenszerrel. Fanni arra volt kíváncsi, hogy mi is tudjuk-e utánozni őt.

Sokan már ki is próbálták, aminek Fanni rendkívül örül, rendre osztja meg a duettben elkészült videókat.

Egyébként a követők nagyon örülnek, hiszen a komment szekcióban rendre dicsérik is a modellt kiejtése és szép mosolya, vidámsága miatt. Az oktatóvideói nagy hatással vannak a követőire, egyre többen kezdenek el jelelni tanulni.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás