RETRO RÁDIÓ

Mága Zoltán milliókkal segíti a kárpátaljai családokat – Videó!





Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész így segíti a kárpátaljai családokat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.07.
Módosítva: 2023.03.07.
segítség kárpátalja Mága Zoltán háború

Gyógyszereket és csaknem egymillió forintos adományt adott át Mága Zoltán a Kárpátaljáról érkező magyar nagycsaládosoknak. A háború kitörése óta a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész koncertekkel és azok több mint 50 millió forintos bevételével is segítette már a Kárpátalján élőket. A Tényeknek most azt mondta, a cél minél több emberhez eljutni.

A teljes riportot itt tudod megnézni:

- Vannak helyzetek, amikor másoknak segítséget adni nem csak lelkiismereti kérdés, hanem emberi kötelesség. Én így tekintek azokra az embertársaimra, azokra a családokra, akik az ukrajnai háború elől menekülnek, akik mindenüket hátrahagyva kérnek oltalmat hazánktól. Mi a béke pártján állunk. Humánusak vagyunk, és erről már számos alkalommal tanúbizonyságot tettünk. A magyar nép segítőkész, jószándékú, befogadó. Oltalmat ad azoknak, akik bajba kerültek, akiket emberi, ipari, vagy természeti katasztrófa sújt. A most zajló 100 templomi jótékonysági koncertsorozatunk eddigi, több mint félszáz eseményével is azokat a kisgyermekes családokat segítettük, akik Ukrajna területéről, Kárpátaljáról kényszerültek elhagyni otthonaikat. 

Erdélyben, magyarországi településeken jószándékú emberek tízezrei fogtak össze, és az ökumenikus missziónk keretében példamutatóan cselekedtek.

Koncertjeinkkel megmutattuk, mennyire egységes és szeretetteljes tud lenni a magyar nemzet. Jártam a határon, a menekültállomásokon, befogadott családoknál, vittünk több teherautónyi adományt, amire az adott helyzetben a legnagyobb szükség volt. És persze jó szót, reményt, szeretetet, és örömöt. Nem az eddigi adományok, hanem a jószándék bizonyítása, az önzetlen segítség számít. Mert aki csak egy jó szóval is segít, már az is sokat tesz a világ megmentéséért.
Köszönet minden embertársamnak, aki oltalmat ad a védteleneknek, aki segítséget ad a rászorulóknak, a bajban lévőknek, és vigaszt nyújt a szomorúságban. Köszönet mindenkinek, aki a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatunk lélekemelő missziójának részesévé válik, aki karitatív missziónkat segíti. Köszönet Hanyu Zsoltnak is, aki saját festményét ajánlotta fel árverésre a XV. Budapesti Újévi Koncertünk alkalmával, hogy ezzel is segítsük a Nagycsaládosok Országos Egyesületét, és a kárpátaljai gyermekeket, családokat - írta Facebook-bejegyzésében Mága Zoltán





Mint korábban megírtuk: Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész újévi koncertjének legfontosabb társadalmi üzenete az volt, hogy a szomszédos országunkban zajló háború mielőbb véget érjen, és az egész világot megrázó gazdasági válság elmúljon, továbbá a fegyverek helyett a béke és a szeretet uralkodjon. A gálakoncert egyik legmeghatóbb és legemelkedettebb pillanata volt, amikor a világ magyarságának lélekegységét jelképezve kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki, valamint magyarországi gyermek- és felnőttkórusok kíséretében, gyerekhuszárok bevonulása mellett Molnár Levente Liszt Ferenc-díjas operaénekes a Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország című dalt énekelte el.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás