RETRO RÁDIÓ

„Szedd össze magad, Sándor!” – Tűkön ülnek a rajongók, úgy várják vissza a színpadra Révész Sándort

Még nincs egy éve sem annak, hogy életveszélyes állapotban került kórházba a Piramis énekese, máris visszakövetelik őt a világot jelentő deszkákra.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.16.
Módosítva: 2023.02.16.
Révész Sándor sztrók lábadozás

Nem volt egyszerű Révész Sándor, a Piramis és a Generál legendás énekesének az elmúlt éve. A legnagyobb érzelmi és egészségügyi hullámvölgyeket járta meg a zenész tavaly, hiszen egy családi nyaraláson rosszul lett a zenész: a népszerű rockert tavaly, március 13-án, hétfőn szállították kórházba. Csupán felesége lélekjelenlétének, és gyors cselekvőképességének köszönhető, hogy ma életben van. 

Révész Sándor
Kórházi ágyáról is csak a rajongókat nyugtatta Révész Fotó: Bors

Szimbiózisban él a természettel

Lassan egy éve, hogy sztrókot kapott a zenész, aminek úgy tudjuk, semmi előjele nem volt. Révész részben lebénult, és újra kellett tanulnia sok alapvető mozdulatot, mégis mindig igyekezett megnyugtatni a közönséget, időnként videóban, máskor egy kedves bejegyzéssel. Így például július közepén jelentkezett a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból, ahol több hét rehabilitáción vett részt. Mint írta akkor, folytatja a harcot és komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozik a felépülésén. A zenész egyébként egészséges életmódjáról híres, szinte teljes szimbiózisban él a természettel, elvonultan a házában, messze a nagyváros zajától. 

Naponta 25-30 kilométert gyalogolok. Gyönyörködöm a természetben, imádkozom, beszélgetek a Teremtővel

– mondta lapunknak Révész korábban, és úgy tűnik, egészen visszanyerte  a formáját is, hiszen nemrég még egy ausztriai útjáról, most pedig a németországi Mosel folyónál járt, innen köszönt be rajongóinak. 

Visszavárják a színpadra

„Sándor, egy csoda vagy! Erősödj, töltődj ezen a szép helyen, élvezd a természet közelségét! Várunk a színpadra mielőbb!” – írják többen a videó alá, hiszen a rajongók nagy örömére látni, hogy Révész jobb formában van, erősebb, és képes lenne koncertezni is. Van olyan is, aki egy kicsit még ennél is szenvedélyesebben várja vissza a zenészt. 

Szedd össze magad Sándor!!

 „Kb. 500 000 ember vár vissza a színpadra azonnal!! Király voltál..., Király vagy..., és mindig Király leszel!! Jobbulást!!! – Egy rajongód..., a sok közül...!!”

– írják neki a felszólítást, természetesen barátságos hangnemben, kívánva neki a mielőbbi teljes felgyógyulást. 

 

Ezeket olvastad már?
Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás