Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják





Noha sokkoló fotókat osztott meg a műsorvezető a szemműtétéről, az operáció alatt olyan jól érezte magát, hogy el is felejtette: egy műtőasztalon fekszik…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.08.
Kandász Andrea műtét szem

Szürkehályoggal műtötték Kandász Andit, aki 12 éves kora óta rövidlátóként élte az életét, ám nemrégiben észrevette magán, hogy rohamosan romlik a látása.

– Három éve , amikor az Ázsia Expressz szereplőjeként nyíllal kellett lőni, ami egyébként nekem nagyon jól megy, rendszeresen nem találtam el a táblát. Aztán 

szürkületben a vezetésnél is kezdtem azt érezni,  hogy olyan, mintha egy fátylat vagy függönyt engedtek volna a szemem elé.

– írta ki oldalán tanulságos történetét Andi, hogy segítsen másoknak is, akik hasonlóképpen jártak. Andi meg volt győződve ugyanis arról, hogy csak az  idő múlása miatt érzi a szeme romlását, a szürkületkor is jelentkező tüneteket, melyek már veszélybe is sodorhatták volna őt vezetésnél.

A szemész Nagy Ő

Andi ezért felkereste szemész orvosát, akiben évtizedek óta megbízik.

– Bejelentkeztem dr. Szalczer Lajos főorvoshoz Zalaegerszegre, nekem ő a „Nagy Ő” a szemészetben, benne bízom évtizedek óta, a legjobb szakember és EMBER‼️ Alaposan kivizsgált és megállapította, hogy szürkehályogom van. Teljesen ledöbbentem, mert azt hittem, ahogy sokan, hogy a szürkehályog 70 körül kezdődik. Nos, jelentem: ez tévhit‼️ – folytatta történetét Andi, aki ezután várólistára került. Egy teljes évet kellett várnia, míg a doktor úr meg tudta műteni. 

Kandász Andi szemműtéte
Dr. Szalczer Lajos főorvoshoz fordult segítségért a televíziós híresség Fotó: Kandász Andrea Instagram

Nem vette észre, hogy műtik

– Kicsit izgultam, de Szalczer főorvos úr és stábja olyan fantasztikus, megnyugtató emberi és szakmai miliőt teremt, hogy 

észre sem vettem, hogy operálnak

– mesélte a műsorvezető tovább, és elmondta, őt lepte meg a legjobban, hogy az ő korosztályát is érinti már a szürke hályog, ezért is kell vigyázni például a szemünkre, ha napon vagyunk, hiszen az erős napsugárzás is okozhatja a gyors látásromlást. Andi nagyon hálás az egészségügyben dolgozóknak, hiszen újra jól lát, melyre 30 éve nem volt példa.

Vérfagyasztó pillanatok a műtőben Fotó: Kandász Andrea Instagram

Megváltozott a világ számomra! 12 éves korom óta először tökéletesen látok.

 Imááádom! Nem lehetek elég hálás

– újságolta a televíziós személyiség, aki mindezt kamerák előtt is rögzítette, és hamarosan közzéteszi oldalain a műtét előtt és a műtét közben készült felvételeket is. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás