Alekosz: Szerintem a jó csajnak az kell, hogy a férfi ne beszéljen, csak jól nézzen ki





Soha nem unatkozik az ember, ha a Való Világ 4 nyerteséről van szó.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.02.07.
alekosz videó testépítés

Az utóbbi időben egyszerűen nincs bírás az egykori villalakóval, folyamatosan azon dolgozik, hogy róla beszéljenek az emberek. Mások mellett írtunk már arról, hogy milyen adok-kapok alakult ki közte, és a szintén korábbi villalakó, Béres Anett között, aki kikosarazta az önjelölt Adoniszt, valamint arról is, hogy a szépség után a pecásoknál is kihúzta a gyufát, melynek köszönhetően egy rakás döglött hal landolt az udvarán.

Alekosz indul a világ meghódítására Fotó: Facebook

Most egy videóval borzolja a kedélyeket, melyet a Fókusz készített róla. A felvételből kiderül, hogy a többszöri csalódások után úgy döntött a VV-győztes, hogy elméje mellett a testét is kipattintja. Alekosz elárulta, hogy jelenleg az a legfőbb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint példaképe, Arnold Schwarzenegger. Olyannyira belelendült az edzésbe, hogy szerinte nemsokára már meg sem lehet majd megkülönböztetni őket egymástól.

A cél: a tökéletes test, azaz a szuper ember megteremtése. […] Arnold Schwarzenegger a példaképem. Csak fölötte már eljárt az idő, már nyugdíjban van. […] Az embereknek példakép kell, ikon kell. Én akarok lenni a második Schwarzenegger

– mondta a Fókusznak. Persze, ahogy azt már megszokhattuk Alekosztól, ennyi nem elég neki: a tervei szerint először Magyarországot, aztán Európát, majd az egész világot is meghódítaná. Hétköznapinak kicsit sem nevezhető céljaihoz az első lépés a május 1-jei érdi testépítő verseny lesz, melyhez heti hétszer edz, napi másfél órát foglalkozik a testével. Azt is elárulta, nem diétázik, magától az edzéstől reméli a csodát.

Mindennap nézem magam, és mindennap látom az apró változást

– árulta el Alekosz, aki állítja, 60 százalékban már megközelíti példaképét, Schwarzeneggert.

Az utolsó 40 lesz az erős, akkor lesz az igazi fejlődés, a végkifejlet. És amikor a 95-öt elérem, ki fogom posztolni az ő fotójával magamat, hogy Tessék összehasonlítani! Mint két tojás, úgy fogunk kinézni

– jelentette ki Alekosz, aki természetesen azt sem titkolja, hogy a nők miatt csinálja ezt az egészet.

„Szerintem a jó csajnak az kell, hogy a férfi ne beszéljen, csak jól nézzen ki. […] Ha el fogom érni a schwarzeneggeri szintet, akkor megnyílnak a lehetőségek, az ajtók az olyan nők felé, amilyeneket ő is megkapott"

– magyarázta Alekosz.


 





 





Ezeket olvastad már?
Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás