„Ez több mint fikció! Engem becsaptak" - kiborult Zámbó Jimmy fia A Király című sorozat miatt

Hatalmas nemtetszést váltott ki a Zámbó családban a Jimmy életéről készült sorozat. Ezúttal a legendás énekes középső gyermeke, Sebastian nyilatkozott elmarasztalóan a műsorról.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.21.
Zámbó Jimmy hazugság sorozat

Kiverte a biztosítékot a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat, a családtagok egy emberként háborodtak fel a hazugságokat látva. Jimmy középső fia, Sebastian a Borsnak nyilatkozva mondta el cseppet sem magasztaló véleményét a sorozatról és készítőiről:

Az RTL nagyon becsapott engem. Nekem nem ezt ígérték a sorozattal kapcsolatban! Személy szerint érzem magam becsapva! Csak haraggal tudok erről beszélni

 – mondta a Borsnak, majd hozzátette: neki azt ígérték, hűen ábrázolják majd szeretett édesapját, ám ennek ők nyomát sem látják a műsorban, s a forgatókönyvet sem látta végül. 

Ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció! Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép igazság az nem kell!
Márpedig szerintem az igazság sokszor izgalmasabb, mint a hazugság."

Sebastian a lapnak azt is elmondta, milyennek látta ő valójában az édesapját:

Egy karakán személyiség, aki perfekcionista volt a munkájával szemben. Sokan azért tudtak vele nehezen dolgozni, mert neki mindennek szupernek kellett lennie, nem lehetett hiba. (...) Nem tudok még egy embert Magyarországon mondani, aki iránt 22 évvel a halála után is ekkora az érdeklődés, és ennyien szeretik. És ez a lényeg: szeretik. A közönsége kiáltotta ki királynak, nem ő saját magát, mint ahogy a sorozatban mondják. De apukám soha nem volt beképzelt, ahhoz képest, mennyi mindent elért, a földön maradt. Ezt megtanultam tőle, mindegy mit érsz el, maradj a földön!" –szögezte le Sebastian, aki azt is felháborítónak tartja, hogy a sorozat szinte minden jelenetében alkohol van Jimmy kezében, holott a hétköznapokban a család sosem látta inni. Sebastian Facebookon versbe is szőtte érzéseit az esetről.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás