Ezt a szőke szépséget ölelte Shane Tusup a gálaesten – Fotó!

A gyönyörű hölgy a táncparketten volt az sztáredző partnere. Táncuknak szimbolikus jelentése volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.04.
tánc shane tusup üzlet

Shane Tusup nemrég közölte, hogy nagy dobásra készül. Táncórákat vett, és a közösségi oldalán azt is elárulta, hogy belépett a magyar üzleti világba. Ennek keretében perdült táncra a gyönyörű Bokros Gabriellával. Az alábbi galériát érdemes végiglapozni!

Tusup meghívást kapott a Leader of the Year Gálára – írja a Blikk. Ott táncolt Bokros Gabriellával, a Bizalmi Kör elnökségi tagjával, aki egyben a top 10 női cégvezetők közé is bekerült.

„Lépésről lépésre – pont mint a táncban. A héten megosztottam veletek, hogy egy fontos lépésre, egy fontos táncra készülök. Péntek este ugyanis egy szimbolikus tánccal léphettem be a magyar üzleti világba. A magyar vállalkozók vezetői klubja, a Bizalmi Kör tegnap rendezte a Leader of the Year Gálát. Az üzleti élet több száz kiemelkedő szereplője vett részt az eseményen. Most már én is közéjük tartozom. Külön köszönöm a Bizalmi Kör elnökségi tagjának, az idén a top 10 női cégvezető közé is beválasztott Bokros Gabriellának, hogy – egy tánc erejéig – a partnerem volt” – olvasható a sztáredző Instagram-oldalán.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás