Emlékszel még a kislányra a Holidayből? Így néz ki most





Miffy Englefield azóta már boldog édesanya lett.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.10.
kislány Változás színésznő

Jude Law ikonikus filmje a Holiday mindenkit levett a lábáról a megjelenése után, és a sikere azóta is töretlen. A színész egy egyedülálló apukát alakít a filmben két kislánnyal. A lányok azóta felnőttek, és a Sophie-t játszó Miffy Englefield mára már 23 éves lett. Littlehamptonban él párjával, a 26 éves Alex Whivley-Conway dobossal, 2020-ban pedig megszületett kislánya, Frankie

A film óta eltelt 16 év alatt Miffy énekesnői karrierbe kezdett, a punk-rock vonalat erősíti és az egykor bájos kislány vadóc nővé változott.
 

Szülésélményéről is hasonlóan nyilatkozott a The Sunnak, elmondása szerint érte egy kis megkülönböztetés a külseje miatt.

Nagyon ijesztő volt, és mivel egy kicsit punkos és fiatal vagyok, azt hiszem, az emberek elítéltek... Meg kellett volna mutatnom nekik az IMDB-oldalamat, és elmondanom, hogy Cameron Diazzal szerepeltem egy filmben!

Arról, hogy milyen érzés volt alig 6 évesen szerepelni egy ekkora kasszasikerben és mit gondol Jude Lawról, így válaszolt:

Mindig, amikor a tévében adják, nagyon kellemetlenül érzem magam. Csodás élmény volt a forgatás, és Alex szerint vicces a szerepem, de nekem nagyon kínos. Jude viszont nagyon kedves volt, mindig adott nekem tippeket a színészkedéssel kapcsolatban. Leültünk és nyelvtörőket mondogattunk a felvételek között. Nagyon jó pasinak tartom, de ilyet azért nem mondhatok, hiszen mégiscsak az apámat játszotta!

Elmondta, hogy a szereplők – annak ellenére, hogy hollywoodi elitről van szó – mind „nagyon türelmesek voltak vele”.

Cameron egy csodálatos és elbűvölő hölgy. Mindig annyira koncentrált volt. Hajnali 5-kor ugráltam a forgatáson, cukros gabonapehelytől felpörögve, és ő olyan kedves volt. Jack Black az Jack Black - másképp nem lehet leírni. Olyan, amilyet elvársz tőle. Kate Winslet is annyira kedves. A premieren körbehordozta a kisöcsémet, és puszilgatta.

Miffy, aki a hampshire-i Andoverben nőtt fel „szegényen”, apjával, a 42 éves Dannyvel és mostohaanyjával, a 30 éves Danijelával, elmesélte, hogy gyerekkorában kemény neveltetésben volt része. 

Egyszer még hajléktalanok is voltunk, de apa csodálatos volt, beíratott egy színitanodába. Igazi hivalkodó voltam, nevetségesen magabiztos és nagyon hangos. Azért kezdtem színészkedni, hogy pénzt keressek. Végül engem választottak ki 25 000 lány közül Sophie szerepére, és Hollywoodba költöztem, így megoldódott minden probémánk.

 

Végül tizenévesen abbahagyta a színészkedést, amit sosem bánt meg. Párját egy koncerten ismerte meg, majd pár hónappal később kiderült, hogy várandós. Azt mondta, az anyaság jót tett neki. 

Pár évvel ezelőtt még punk voltam, aki almabort kortyolgatott, most viszont már pürésítem az ételt és kutatom a legjobb bölcsődéket... vicces.

Kérdésre, hogy megmutatná-e a kislánynak a filmet, azt mondta mindenképp szeretné, hogy Frankie is lássa majd.





 





Ezeket olvastad már?
Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás