Herceg Erika átváltozása milliókba került





Az X-Faktor új női mentora megküzdött a bomba külsőért! Fiatal lányként még túlsúlytól szenvedett, amitől aztán megszabadult, majd fokozatosan alakult át igazi szexszimbólummá, olyannyira, hogy egy neves ukrán férfimagazin is felkérte meztelen fotózásra. Egy vagyonba került az átalakulása!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.26.
Plasztikai beavatkozás

Nehéz lapokat osztott neki a sors gyerekkorában. Az édesanyja az öccse szülésekor megbetegedett, így kizárólag az édesapjára hárult a család eltartása. Erika hamar felismerte, hogy a saját kezébe kell vennie az élete irányítását, ha boldogulni szeretne. Gimnazistaként 30 kiló túlsúllyal küzdött, emiatt az osztálytársai csúfolták, és ez zárkózottá tette. Kollégistaként vágyott a szép ruhákra, ezért a tanulással párhuzamosan hamar elkezdett dolgozni, hogy ne kelljen nélkülöznie.

„A főiskola mellett call centerben dolgoztam, és közben pincérkedtem” – mesélte korábban Herceg Erika a hot!-nak. „Lelkileg édesapámra ütöttem. Rengeteget dolgozott és dolgozik ma is. Mindig mindent megtett azért, hogy étel legyen az asztalon. Csak úgy tudott túlélni, hogy én vagyok neki” – mondta nemrég a mélyinterjúban, amelyből kiderült, milyen erős elhatározással indult el a siker felé.

„Kiemelten fontos az attraktív megjelenés”

Fiatal lányként 80 kilós volt, ám gyorsan lefogyott: annyit dolgozott, hogy enni sem volt ideje, így azt vette észre, hogy kevesebb mint egy év alatt lement róla 30 kiló! Ez volt az első lépés a modellkarrierhez, később pedig meghódította a show-bizniszt!

„Ha valaki egy hátrányosnak megítélt testrészét szeretné megváltoztatni (például az orrát vagy az elálló füleit), egy műtéttel megoldható a problémája. Ez azonnali elégedettséget nyújt a páciensnek” – magyarázta korábban a hot!-nak Hevesi Kriszta sze­xuál­pszi­cho­ló­gus, hozzátéve, hogy akárcsak az állatvilágban, úgy az emberek is ösztönösen vonzódnak a szebb, fiatalabb külsejű társaikhoz, ezért kiemelten fontos az attraktív megjelenés. „Természetes, hogy a fiatalságunkat is szeretnénk megőrizni, hisz a mai társadalmunkban ez olyan érték, ami mind a munkavégzés, mind a párválasztás szempontjából fontos” – fejtette ki a szakember.

Herceg Erika átváltozásának folyamatát a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod el!

 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás