RETRO RÁDIÓ

Brunner Márta elárulta, mi a probléma a mai világgal





Brunner Márta, a Kilépőkártya című színdarab főszereplője szerint minden ember kicsit magára ismerhet az emberi kapcsolatokat feldolgozó előadásban. A színésznő szerint a darab reflektál arra is, hogy milyen nehéz a mai világban nőnek lenni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.12.
kapcsolatok

Brunner Márta főszereplésével május 6- án mutatta be Ivancsics Ilona és színtársai a Kilépőkártya című színdarabot, ami Urmai Gabriella azonos című könyve alapján készült. Márta férjével Ács Bálinttal, az egykori Shygys együttes énekesével valóságos álom sztárpárként éltek a köztudatban. A színésznő most elárulta lapunknak, hogy nem feltétlen a házasságában, de a magánéletében vannak olyan nehézségek, amelyekből meríteni tud a szerepe alakításához.

A Kilépőkártya szereplői Fotó: jegy.hu

Megélt mélységek és magasságok

„Elérkeztem egy olyan életkorba, amikor már sok mindent láttam és megéltem. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, megélt mélységek és magasságok. Szerintem mindenki gyűjt tapasztalatokat ebben a témában is” – kezdte Brunner Márta. „Nekem nincs egyszerű és könnyű életem, de természetesen ezt én választottam magamnak. Most is próbáról és fellépésről jövet egy orvosi rendelő előtt állok, ahol éppen egy kecskét fogunk röntgenezni. Néha elgondolkodok azon, hogy ülhetnék egy nyugodt városi lakásban föltett lábakkal és tanulhatnám a holnapi szövegemet, de ez mégsem én lennék” – mesélte mosolyogva a színésznő.

„Mindannyiunknak ott van a története a Kilépőkártyában”

„Nagy megtiszteltetés, hogy Ivancsics Ilona engem választott erre a szerepre, mert ez egy abszolút női darab. Az előadás egy férj lebukásával indul és egy házassági válsággal. Ez a felismerés pedig felvillantja az elmúlt évtizedeknek a kapcsolatait, hogy mindegyik férfi és mindegyik kapcsolat más” – magyarázta Brunner Márta. „Én is magamra ismerek nagyon sok helyzetben és biztos vagyok benne, hogy minden nő megtalálja ebben a darabban a saját arcát és talán minden férfi is. Mindannyiunk története benne van ebben, a kérdés az, hogy az élettől kapott leckékből hogy állunk fel, hogy megyünk tovább, és hogy erősek maradunk-e vagy összeroppanunk” – hívta fel a figyelmet a színésznő.

„Nagyon nehéz ma nőnek lenni”

Brunner Márta úgy érzi, manapság nemcsak a párkapcsolatok tekintetében, de sok, más viszonylatban sincsenek könnyű helyzetben a nők.

Nagyon nehéz ma nőnek lenni és egyáltalán szabad embernek lenni. Mindenki rohan, a gyerekeket százféle különórára viszik. Ezt nem mint gyakorló anyuka mondom, viszont én nagyon sok gyerekkel vagyok együtt, mert az életünk egyik része, hogy gyerekeket oktatunk, lovastáborokat szervezünk. Manapság mindenféle különórákra viszik a gyerekeket, ahelyett, hogy hagynák őket játszani és kimennének a szabadba. De ehelyett ül az anyuka a városi dugóban, ideges, ide rohan-oda rohan és közben elmúlik az élet – fogalmazott.

Márta szíve csücske a farm, amit férjével gondoznak Fotó: Metropol

 





Ezeket olvastad már?
Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás