RETRO RÁDIÓ

Kifosztotta a sztárokat az ismert hollywoodi banda, elárulták, kihez volt a legkönnyebb betörni

A Los Angeles-i csapat többek között Paris Hiltont, Orlando Bloomot, Lindsay Lohant, Meghan Foxot és Rachel Bilsont is kirabolta már.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.27. 10:30
trükkös tolvajok

A Bling Ringként ismert csapat tulajdonképpen a hollywoodi csillagok kirablására szakosodott, hiszen nincs már olyan sztár, akit ne rövidítettek volna meg. A rajongók most azonban azzal vannak elfoglalva, hogy Megan Fox pasijának ruhaválasztásán vannak fennakadva.

A legnagyobb értékben Paris Hiltontól lopott a banda Fotó: AFP

A banda egyik tagja, Nick Prugo a Channel 4 csatorna által forgatott dokumentumfilmben elárulta, milyen egyszerű módszereket vetettek be, hogy kizsebeljék a hírességeket – írja a Blikk.

Figyeltük a bulvárlapokat, és amikor paparazzo-fotók jelentek meg egy hírességről, akkor felkerestük az otthonát” – magyarázta Prugo.

Bárminek örültek, amit el tudtak hozni

A csatornának nyilatkozó bandatag elárulta, hogy kihez tudtak a legegyszerűbben besurranni.

„A legegyszerűbb dolgunk Paris Hilton esetében volt, hiszen amikor nyaralni ment, a biztonsági szolgálatát is vitte magával. Így a villájában nem volt senki. Ami pedig a legmegdöbbentőbb, a lábtörlő alatt volt a lakáskulcs. Olyan volt nekünk a háza, mint egy bankautomata.”

A csapat néha a készpénz és a ruhák mellett más fontos dolognak is örült.

Készpénz, ékszerek, márkás ruhák vártak mindig bennünket, amikor behatoltunk egy világsztár lakásába. Néha ko­kaint is találtunk, aminek nagyon örültünk, mert mindannyian drogoztunk, és ez drága portéka” – magyarázta Nick Prugo.

A Bling Ring egyszer a börtönt is megjárta, egy-másfél évet kaptak a tagok, azonban a több tucat akció közül csak néhányat tudtak rájuk bizonyítani.

„A legjobban akkor éreztük magunkat, amikor Orlando Bloom házába törtünk be. Rengeteg új ruha volt ott, még a címkéket sem szedte le róluk, olyan volt, mintha egy butikba mennénk. Az pedig külön csemegét jelentett, hogy 10 Rolex órát is le tudtunk nyúlni – szuper este volt ez számunkra.”

A csapat a legjobban akkor érezte magát, amikor Orlando Bloomhoz törhetett be Fotó: Getty Images

A csapat a rablásokat fel is jegyezte. Eszerint Paris Hiltontól 891 millió forintnyit, Rachel Bilsontól 77 milliónyit, Orlando Bloomtól 191 milliónyit, Lindsay Lohantől pedig 44,5 milliónyit tulajdonítottak el.

Ezeket olvastad már?
Betegségéről vallott Nádai Anikó: „Nincs ma ismert gyógymódja”

Betegségéről vallott Nádai Anikó: „Nincs ma ismert gyógymódja”

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás