RETRO RÁDIÓ

„Botránynak helye nincs” – ezért nem szerepel a bulvárlapokban Zoltán Erika – Fotó!

Negyven éve szórakoztatja a közönséget a zenéjével Zoltán Erika. Az énekesnő nemrég ünnepelte a 60. születésnapját, aminek apropóján a Metropolnak elárulta, mi a sikere titka.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.16. 04:00
Ünnep

Élete egyik legboldogabb születésnapját ünnepelte a napokban Zoltán Erika! Az énekesnő hatvanéves lett, a kerek évforduló alkalmából pedig rengetegen felköszöntötték. Ünnepelt a barátokkal, a családdal, aztán mindannyiukkal egy hatalmas buli keretein belül, a budapesti Symbolban! Az este során Erika koncertet is adott, amihez Várkonyi Attila, alias DJ Dominique szolgáltatta a zenei alapot.

Erika keménymagja

„Mindenki ott volt velem a nagy napon, akit szeretek. Egy két és fél órás műsort adtam, a legkedveltebb dalaimmal, amiket a közönség is velem együtt énekelt. A rajongótáboromban az elmúlt negyven évben kialakult egy keménymag, akik idővel a barátaimmá is váltak, és akik mindenhol ott vannak, ahol fellépek. Hálás vagyok a sorsnak ezekért az emberekért, hiszen a hétköznapokban bármikor számíthatunk egymásra” – mondta el a Metropolnak Zoltán Erika.

Negyven éve szórakoztatja a közönséget a zenéjével Zoltán Erika Fotó: Symbol Budapest

Mi a siker titka?

Hogyan tud egy egyébként tehetséges énekesnő népszerű és keresett maradni úgy, hogy az elmúlt évtizedekben – a magyar sztárvilágban szinte példátlan módon – egyetlen magánéleti botránya sem volt? Erika a Metropolnak elárulta, hogy ez tudatos döntés is a részéről.

„Szerencsére harminc éve a legnagyobb boldogságban és szerelemben élünk Robival, és a lányunkra, Zoéra is joggal lehetünk büszkék. Ahogy azonban minden családban, nálunk is akadtak nehézségek, viták, ez az élet velejárója. Nekem azonban sosem jutott eszembe, hogy bulvármagazinok címlapjain haknizzak a magánéletemmel. A problémákat a négy fal között kell megoldani békésen, kommunikációval, ez pedig nekünk mindig sikerült. Talán ezért is érzem a közönség szeretetét a mai napig, mert tudják, hogy ha rólam van szó, ott botránynak helye nincs” – fogalmazott mosolyogva az énekesnő.

Zoltán Erika egy fergeteges két és fél órás szülinapi koncertet adott Fotó: Symbol Budapest

Alig engedték el

DJ Dominique a születésnapi koncert után egy másik bulira volt hivatalos, mint fellépő, de alig tudott elszabadulni Erika rajongóitól.

„Rengetegen eljöttek a Symbolba, sokan a bejárat előtt tolongtak! Óriási siker volt a koncert, az év eddigi legnagyobb Fergeteg Partyja, amit még sok másik követ majd idén” – mondta el a lemezlovas.

Ezeket olvastad már?
Ezt csinálja Bódi Sylvi szörfözés után – röpködtek a kommentek a modell videója mellett

Ezt csinálja Bódi Sylvi szörfözés után – röpködtek a kommentek a modell videója mellett

Tóth Andi merész öltözködésével nem volt problémája Marics Petinek – Galéria

Tóth Andi merész öltözködésével nem volt problémája Marics Petinek – Galéria

Ennivaló fotó: nem hiszed el, hol járt Rúzsa Magdi az ikreivel

Ennivaló fotó: nem hiszed el, hol járt Rúzsa Magdi az ikreivel

Már megint hol járt Madonna nyelve? Egyre botrányosabban viselkedik a sztár

Már megint hol járt Madonna nyelve? Egyre botrányosabban viselkedik a sztár

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás