Baj van a királyi családban: II. Erzsébet eddigi élete legmagányosabb karácsonyát tölti





A koronavírus-járvány megborította a hagyományokat. Ráadásul a királynőnek ez lesz az első karácsonya, amit imádott férje, Fülöp herceg nélkül tölt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.24.
szomorúság

Idén rendkívül szomorú karácsonyra számíthat II. Erzsébet. Anna hercegnő férje, Timothy Laurence koronavírusos lett, ezért a páros karanténba vonult, így nem tudnak majd részt venni a szokásos ünnepi vacsorán - írja a Bors a The Sun cikke nyomán.

Nemrég közleményben tudatta a nyilvánossággal a királyi család: a járványhelyzet következtében idén egyébként is elmarad a sandringhami karácsonyi összejövetel, helyette a windsori palotában töltik a szeretet ünnepét.

„Alapos megfontolás után hozták meg a személyes döntést, hogy kellő elővigyázatossággal bonyolíthassák le az ünnepeket. A családi látogatásra Windsorban lesz lehetőség, a megfelelő irányelvek betartásával” – nyilatkozta egy bennfentes.

Egyelőre a brit királyi család egyetlen tagja sem erősítette meg, hol tölti a karácsonyt, ahogyan II. Erzsébet segítői sem. A királynő ráadásul idén veszítette el imádott férjét, Fülöp herceget, így nagyon úgy tűnik, hogy minden eddiginél magányosabban tölti majd az ünnepeket.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás