Hoppá, Paris Hilton egy héttel az esküvője előtt borított fel mindent?





Az esküvő meglesz ugyan, de a helyszínt megváltoztatta Paris Hilton egy héttel azelőtt, hogy párjának, Carter Reumnak kimondja az igent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.06.
meglepetés

Paris Hilton pazarnak ígérkező, háromnapos menyegzője előtt egy héttel dönthetett úgy, hogy megváltoztatja a november 11-én esedékes esküvőjének a helyszínét a DailyMail értesülései szerint. A 40 éves szállodalánc- örökösnő most már néhai nagyapja, Barron Hilton Bel-Air-i birtokán akarja kimondani a boldogító igent, amely egyben az esküvői fogadás helyszíne is lesz.

A médiaszemélyiség, akinek alakján és arcán nem fog az idő, korábban még a Beverly Hills-i Good Shepherd templomban tervezte a ceremóniát, azonban most egy meghívott vendég elárulta, hogy a tervek azóta megváltoztak.

„Körülbelül egy hete módosult az eredeti terv, ami eddig is többször változott. Eredetileg a templomban házasodtak volna össze, de körülbelül egy hete megváltoztatták” – árulta el egy informátor a lapnak. Elmondta azt is, hogy ugyan a dátum már októberben nyilvánosságra került, de a maximális adatvédelem érdekében akkor nem közölték a helyszínt, ahogy a most küldött e-mailes meghívókon sincs feltüntetve az esküvő helye.

A források szerint a menyasszony Valentino-ruhát fog viselni, és a párnak hatvanezer dolláros, a Geary's Beverly Hills luxusboltba szóló esküvői ajándéklistája van. A vőlegény, a vállalkozó Carter Reum másfél éves udvarlást követően idén februárban jegyezte el Parist egy 15–20 karátos eljegyzési gyűrűvel, amely becslések szerint közel 2 millió dollárba kerül.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás